Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Klany - kto chciał i mógł ten jest. Tak, ja jestem uczulony na futrzaki tak samo na perłę, ozona i snejki oraz twojastaraclan. Do takiego fluffu macie podpis i indywidualne subtitle (ustawić w profilu).Jakby co, to mam kapliczkę Bastet, własnego futrzaka i wsparcie kociego klanu. Come and get me
Cytat: sejmitar w 2008-11-12, 22:22Klany - kto chciał i mógł ten jest. Tak, ja jestem uczulony na futrzaki tak samo na perłę, ozona i snejki oraz twojastaraclan. Do takiego fluffu macie podpis i indywidualne subtitle (ustawić w profilu).Jakby co, to mam kapliczkę Bastet, własnego futrzaka i wsparcie kociego klanu. Come and get me Ej, ale Ratling jest (był) oficjalnym klanem - skoro nie mozna mieć takiego dzyndzla, to oznacza to, że CG wypina się na Legacy chociazby. :>
Cytat: kempy w 2008-11-12, 23:18Cytat: sejmitar w 2008-11-12, 22:22Klany - kto chciał i mógł ten jest. Tak, ja jestem uczulony na futrzaki tak samo na perłę, ozona i snejki oraz twojastaraclan. Do takiego fluffu macie podpis i indywidualne subtitle (ustawić w profilu).Jakby co, to mam kapliczkę Bastet, własnego futrzaka i wsparcie kociego klanu. Come and get me Ej, ale Ratling jest (był) oficjalnym klanem - skoro nie mozna mieć takiego dzyndzla, to oznacza to, że CG wypina się na Legacy chociazby. :>Ratling NIGDY nie był klanem. Był określany słowem "faction", a nie "clan".
Moim hasłem jest, było i będzie : Tommorow the nezumi - NOW. Jako tło proszę sobie dodać event Tomorrow, gdzie na horyzoncie jest tak z 5kt... Posty nie traktujące o przynależności do klanu znikną stąd niedługo, aby nie śmiecić. Proszę, można założyć wątek domagający się obecności ratlingów w klanach...(threading this matter is ... futile).
Jak sie nie da myszy to poprosze kraba, niech będzie moja strata...
Czyż to nie jest słodkie? PS. Ratlingi nie znalazły się w L5R tak bez powodu.
dokładnie.... zawsze ktoś musi kłaść płyty chodnikowe nie ma zmiłuj :p
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg