Autor Wątek: Lwić albo nie lwić?  (Przeczytany 2572 razy)

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
Lwić albo nie lwić?
« dnia: 2008-12-06, 19:44 »
Nie udało się Lwom wywalczyć szogunatu, więc ST, powołując się na jakiś tam zapomniany Race Advantage z RftT, dał klanowi możliwość choćby pokręcenia się w dworskim otoczeniu. ;)

Wybór jest następujący.
« Ostatnia zmiana: 2008-12-06, 20:29 by kempy »
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
Odp: Lwić albo nie lwić?
« Odpowiedź #1 dnia: 2008-12-06, 21:46 »
czy to jest ten wybor ktory dostaje sie po zalogowaniu na swoje konto IA ?

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
« Odpowiedź #2 dnia: 2008-12-07, 00:38 »
czy to jest ten wybor ktory dostaje sie po zalogowaniu na swoje konto IA ?

Tak, ale tylko dla Lwów z IA.

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 2008-12-07, 01:00 »
Kazdy klan bedzie mial taki Race Advantage czy tylko Lew? I za co go dostal?

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 2008-12-07, 01:51 »
za to ze oddalil punkty smokom dzieki czemu nie zdobyli shoguna?

taka mala ironia ;)
Shoju na prezydenta! :)

TooS

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • In your base, smashing your statues.
« Odpowiedź #5 dnia: 2008-12-07, 04:01 »
Tylko Lwy, a za co ?? Za temptacje z tego co pamietam - jesli ja przyjma mieli miec jakis dodatek do Race'a, a ze race sie skonczyl, to maja to co maja.

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
« Odpowiedź #6 dnia: 2008-12-07, 11:18 »
Tylko Lwy, a za co ?? Za temptacje z tego co pamietam - jesli ja przyjma mieli miec jakis dodatek do Race'a, a ze race sie skonczyl, to maja to co maja.

Drugi akapit pierwszego posta w wątku który podałem.

+

Cytat: Domotai
This is basically our consolation prize for not getting squat from a tournament that may or may not have otherwise resulted in the Shogunate, had it worked the way we hoped. The CCG portion of that tournament's prize was completely laughable and entirely out of character for both the Lion clan and for most Lion decks.

We never got the story for the discovery of Reihado Shinsei by our beloved Matsu daimyo and it took almost two years to get an answer regarding the story portion of this tournament. This choice equates to a tournament victory combined with a booby prize. If options were presented that can cause problems for the Lion, then there is an issue. This isn't just a tournament won story prize, but one that was two years overdue and didn't actually give us what it initially stated when it could have mattered to the point of establishing an entirely different outcome for the Race as a whole.

I chodzi o >ten< turniej i taką nagrodę:"The players of the Clan that wins will have a chance to solve the riddle, giving them advantages in the Race for the Throne if they do so.". Tylko, że przez cały RftT nikt nie pisknął, co to miało być za "advantage" a teraz się okazuje, że to wynik nadinterpretacji ze strony organizatorów turnieju i dlatego ST w postaci Carmana (Golden Lion), próbuje wszystko wyjaśnić.

Skutkiem przyjęcia Temptation na pewno było przegranie Szogunatu, ale z drugiej strony dowiedzieliśmy się z kim (i co ważniejsze jak) przyjdzie nam walczyć w obronie cesartstwa przed najazdem barbarzyńców. ;) Od strony karcianej ma to być dual-bugged (SE/CE) przedmiot.
« Ostatnia zmiana: 2008-12-07, 11:32 by kempy »

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 2008-12-09, 21:35 »
A kiedy maja byc znane ostateczne rezultaty? Czy to co glosowane jest na stronie klanowej jest oficjalne? Nie chce mi sie przekopywac przez caly watek wiec moze ktos to czytal i moze mi powiedziec jakie jest nastawienie ludzi bo:

Moszn Lew nie podoba mi sie.

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
« Odpowiedź #8 dnia: 2008-12-09, 22:34 »
A kiedy maja byc znane ostateczne rezultaty? Czy to co glosowane jest na stronie klanowej jest oficjalne? Nie chce mi sie przekopywac przez caly watek wiec moze ktos to czytal i moze mi powiedziec jakie jest nastawienie ludzi bo:

Moszn Lew nie podoba mi sie.

A mi tak (i tak głosowałem). Na stronie klanowej to nieoficjalne jest - liczy się tylko głosowanie z IA. A co do nastawienia? Za odrzuceniem temptation też się zdawało, ze była większość...

TooS

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • In your base, smashing your statues.
« Odpowiedź #9 dnia: 2008-12-10, 00:00 »
ostateczne rezultaty jakos na poczatku tygodnia - od 5tego mieli 7 dni na glosowanie czyli do 12tego ...