Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Kakita Aoshi w 2008-12-17, 21:46Ten nowy domek Cranowy jest co najwyżej słaby i jedyne jego zastosowanie to deki out of clan i podstawka pod piwo.You never know what will be in CE. Potem się może okazać, że to nasz najlepszy domek.
Ten nowy domek Cranowy jest co najwyżej słaby i jedyne jego zastosowanie to deki out of clan i podstawka pod piwo.
Cytat: Wilczy w 2008-12-17, 21:48Cytat: Kakita Aoshi w 2008-12-17, 21:46Ten nowy domek Cranowy jest co najwyżej słaby i jedyne jego zastosowanie to deki out of clan i podstawka pod piwo.You never know what will be in CE. Potem się może okazać, że to nasz najlepszy domek.Dodam, że nie jest wart papieru na którym go wydrukowano.
Ja wciąż czekam na jakiś porządny militarny stronghold.
Masz rację Self-Appointed Prophet of Doom: to głupia głupota grać switcha w Żurawiach. Wiadomo, że ten Klan, to cipki Rokuganu, podobnie jak Kraby, Lwy, Jednorożce itd. i jedynym uber, mega przeziomkiem był Yoritomo i nikt inny
Dodam, że nie jest wart papieru na którym go wydrukowano.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
mnie mierzi ten drugi domek crane'owy
dali nam 2 nowe domki w tej edycji . ani jeden nie jest grywalny [w znaczeniu ,że nawet decki dla funu z nich nie działaja]
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ja mam nadzieję że domek mroku przejdzie, bo ma duży potencjał i w sumie to w porównaniu z przeciętną jakościa domków Crana po prostu miażdży.
hmmm nie wiem co o tym myslec ...
Cytat: TooS w 2008-12-18, 16:31hmmm nie wiem co o tym myslec ... Szał to to nie jest, ale przynajmniej ma akcje... Tak jak Self-Appointed Prophet of Doom powiedział - na ostatnim zielonym domku nawet janku się nie da złożyć. Sprawdzałem na własnej skórze. Bo jest różnica między czymś, na czym można złożyć coś zabawnego, wesołego, zbyt kruchego na turniej, ale czym granie będzie sprawiać frajdę. Houritsu Mura się do tego na ten przykład nadaje, ale Broken Reef się nawet na podkładkę do piwa nie nadaje (podstawa kufla od lecha się nie zmieści ;P).Co do tego krabowego... Cóż. Faktycznie nie wiadomo co o tym myśleć. Bo co to ma robić? W środowisku, gdzie się wysyła do domu albo killuje :/
A moze domek ktory neguje movement? Bylo juz cos takiego?
Co do tego krabowego... Cóż. Faktycznie nie wiadomo co o tym myśleć. Bo co to ma robić? W środowisku, gdzie się wysyła do domu albo killuje :/
ale odsyłanie? chyba bardziej bołowanie niż odsyłanie - każdy prawie gra na drawach na postaciach zazwyczaj są zdolności bołujące niż odsyłające przeciwko odsyłaniu jest wiecej kart
Żal.pl