Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jak tak mają wyglądać duele w CE jak to Iaijutsu Battle, to kupuje starter do pokemonów...
Event może i wporządku, ale do decków defensywnych - wkurzający szybkie pojazdówki i z początkiem gry może irytowac militarki.Co do Ronina to mam zonka. Fajnie, że wogóle się jakiś pojawił, fajnie że ma 6F i tworzy kolejnego typa, ale koszt 9G to raczej tylko konik będzię mógł wybulić, a i to z ciężkim zgryzem. Co do jego battla hmmm... no tak, od kiedy to militarki mają tak wysokie focusy żeby zniszczyć tym coś co ma więcej niż 2/3F i stawia się w battlu i nie jest choinką i warto poświęcić na to lepszą kartę?
event jest fajny, ale faktycznie jedynie 2-3 turachociaż militarka widząc działanie eventu przed atakiemmoze inaczej sie kupić...Całe szczęscie, ze event jest 1:)czyli szansa na dojście w 2-3 turze X szansa, że trafi na przeciwnika,któremu to pokrzyżuje plany(wjazdy co kupują w 2 2 holdingia w 3 2 typy przeskoczą taki province strenght)powoduje, że nie jest aż taki super magiczny...tym bardziej, że w bardziej kluczowyh turach jak już się jest na 1-2prowincjach i modli się o typa idealnie zapycha slota..
ja mam trochę skrzywioną perspektywę 3 prowincję na 40 honoru zjeżdża sięilością typów ja od XX lat nie miałem w grze...a poza tym sieję propagandę aby event nie był grany
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.