Autor Wątek: Prerelease GotE?  (Przeczytany 2261 razy)

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
Odp: Prerelease GotE?
« Odpowiedź #20 dnia: 2009-01-10, 18:47 »
we wrocku tylko sprawy organizacyjne będą w bardzie, imprezować będziemy w KFC. I nie tajniacz się, Wilczy, z tym YGO :P
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Bonzai

• Mantis Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 2009-01-12, 14:47 »
Ok, karty jeszcze dzisiaj nie wyszły do nas, co było warunkiem koniecznym do pre 17 w Krk. To wychodzi na to, że będzie ono 24, wtedy kiedy w Katowicach.

Wilczy

• Crane Clan
  • Personality
  • *
  • You have activated my Trap Card
    • ShadowForum
« Odpowiedź #22 dnia: 2009-01-12, 16:01 »
we wrocku tylko sprawy organizacyjne będą w bardzie, imprezować będziemy w KFC. I nie tajniacz się, Wilczy, z tym YGO :P

Nie tajniaczę się. Próbowałem Cię złapać i o tym pogadać, ale widać i tak wychodzi, że moja wina.

Bonzai

• Mantis Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 2009-01-13, 15:30 »
Ok, z Krakowem i Katowicami jest już sprawa uregulowana. Proszę, aby ktoś z Wrc zrobił zapisy na startery, jak nie chcecie dostać samych żurawi ;)

defntx

• inexperienced Personality
« Odpowiedź #24 dnia: 2009-01-21, 14:12 »
W bydgoszczy prerelease odbedzie sie w sobote, 31 stycznia lub w niedziele 8 lutego - opcja do wyboru dla graczy.

Wpisowe[b/]: 79 zlotych
Format: Samurai Sealed 30/30. W ramach wpisowego otrzymujemy starter i 4 boostery do zbudowania talii. Ponadto na kazdego gracza: 1 booster do redraftu.
Nagrody:
*Na kazdego gracza 1 booster Glory of the Empire do redraftu
*Dla zwyciezcy turnieju: arkusz kart Rare z dodatku Stronger than Steel (tzw. rare print sheet!)
*dla top3 - mantisowy Imperial Favour token :)
*dla najlepszego gracza grajacego Krabem, Zurawiem i Feniksem - polroczne czlonkostwo Imperial Assembly wybranego klanu. Jesli gracz jest juz czlonkiem IA - klimaciarski deckbox Legend of Five Rings

Wiadomosc umiescilem tez w osobnym temacie i tam prosze o wyrazanie swojego glosu , co do pasujacego Wam terminu turnieju, oraz podstawki , ktora chcecie grac
def, ex sklepikarz