Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Pewnie nowy domek dla kraba bedzie mial traita:commander personalities you own cost 2 less gold for you.open: straighten a target commander personality.
Cytat: Manit0u w 2008-12-17, 20:59Pewnie nowy domek dla kraba bedzie mial traita:commander personalities you own cost 2 less gold for you.open: straighten a target commander personality.Blisko A mam pytanko może odpalić zdolność na siebie, w sensie wrócić do domu i wyprostować kiwnieta postać nie atakującą?
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Ja chce takiego goscia w kucu
a poco ci masz dużo lepszychpozatym on w kucu kosztowałby conajmniej 11 golda i miał 5 forsa
Cytuja poco ci masz dużo lepszychpozatym on w kucu kosztowałby conajmniej 11 golda i miał 5 forsaChyba nie dosc wyraznie napisalem TAKIEGO a nie z innymi statami. Jedyne co moglby miec to cavalery trait (i niech bedzie ze nawet 4 F), kosztowal 9 golda. Po co mi on? Po to ze odsylam pipke z Western stepsow i robie zuo.Jezeli mowisz mi ze mam lepsze postacie obecnie to fajnie, kazdy ma lepsze (przynajmniej jakas tam jedna) nawet Mantis. Jezeli mowisz ze wszystkie moje sa lepsze to zajrzyj jeszcze raz w karty. Jezeli mowisz o obecnym dodatku... to ja bede sie wypowiadal jak oficjalne kuce podadza.
sorki ale konik ma jedne z najlepszych uników zwłaszcza że chyba w deku konikowym jest 70 % postaci unikalnych
a tak przy okazji podobno western stepy są do dupy coś takie ploki wcześniej slyszałem