Autor Wątek: Feel Excited? Shred of Doubt  (Przeczytany 7444 razy)

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Odp: Feel Excited?
« Odpowiedź #20 dnia: 2009-02-16, 10:19 »
tylko po co?
to mogłoby być interesujące co polscy gracze myślą o zminach w CE , o power lvl clan'ów , story linie[flavor'y] itd . można by coś konstrukywnego zrobić.
Popieram. Sejmitar, zrób może takie dodakowe pod-forum, zrób Self-Appointed Prophet of Doom modem, niech Self-Appointed Prophet of Doom poda Ci nicki ludzi, którzy to forum mogą widzieć i gotowe. Taki standard. Self-Appointed Prophet of Doom mógłby wtedy na przykład dodatkowo podpierać się opiniami był playtesterów (Walec itp.) tłumacząc Reese'owi, że karta, która wydaje im się fajna i zbalansowana, wcale taka nie jest.
« Ostatnia zmiana: 2009-02-16, 10:24 by gaijin »

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #21 dnia: 2009-02-16, 14:36 »
nie zamierzam. jak kogoś swędzi jęzor, to jego problem... musi się wypowiadać publicznie ? albo niech powie WSZYSTKO, a ne rzuca komanetarzami, po czym zasłania się 'ale w ogóle to ja tego nie powiedziałem'.

Jeżeli natomiast ktoś legalnie wszedł w posiadanie tych informacji (w co wątpię :P) i teraz usiłuje rozpowszechniać nierozpowszechniając, to nie zamierzam współ-udziałać :P
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

marecky

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 2009-02-16, 17:04 »
 :)

+2 4 sejmitar  ;)

pwnd!
Cytat: ertai
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg

dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem :)

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 2009-02-16, 17:10 »

+2 4 sejmitar  ;)

pwnd!
To teraz, Marecky, przetłumacz z laski swojej ten ciąg cyferek ze swojego młodzieżowego języka na nasze.

marecky

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: 2009-02-16, 17:13 »
Cytat: ertai
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg

dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem :)

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 2009-02-16, 17:51 »
"pwnd" to ciąg literek. Ja mówiłem o cyferkach. Może Ty na tę maturę nie idź jeszcze w tym roku, co ;)?

Ale whatevv. Topic umarł i mrocznie tajnego forum dla zajebistych wymiataczy (czytaj: Self-Appointed Prophet of Doom) nie będzie. Nie pozostaje więc nic innego niż oddać wiadomo komu należny hołd wiadomymi słowami wiadomo którego kierowcy nie wiadomo jakiego szkolnego autobusu z wiadomego serialu:

!!!!!!AVE SATAN!!!!!!

...i zażyc kolejną porcję kolorowych pastylek. Mmmm... :)

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 2009-02-16, 17:53 »
tylko po co?
to mogłoby być interesujące co polscy gracze myślą o zminach w CE , o power lvl clan'ów , story linie[flavor'y] itd . można by coś konstrukywnego zrobić.

konstruktywna i krytyka to moje dwie nowe fajne dziewczyny. Jestem otwarty na rozmowy , gdybanie i moze nawet zgadywanie co by bylo gdyby , albo co moze bedzie. Ale:

1. nie mam dostepu do materialow o ktorych mowisz
2. napisze jak np Kempy ze teraz w CE bedzie dominacja Zurawi i Fenixy , co bedzie czysta spekulacja, ale za chwile ktos kto widzial juz pdfy napisze mi , ze predzej mi na chuju uszy wyrosna niz tak bedzie :), bo on juz widzial wszytko trzy dodatki do przodu :)

dlatego

1. rozsadnym byloby jesli juz ma taka rozmowa sie toczyc , zalozyc najpierw watek o temacie "podaj swojego maila a wysle ci pdf dodatkow ktore wyjda" i tam kazdy bedzie mogl sie dopisac (takie emo co to wyraza emocje typu ironia)
2. zalozyc subforum dla jakiegos L5Rmularstwa (podobne emo)

a tak naprawde to albo przestac pisac wogole albo zaczac pisac wszystko

pzdro

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 2009-02-16, 23:24 »
rozsadnym byloby jesli juz ma taka rozmowa sie toczyc , zalozyc najpierw watek o temacie "podaj swojego maila a wysle ci pdf dodatkow ktore wyjda" i tam kazdy bedzie mogl sie dopisac (takie emo co to wyraza emocje typu ironia)
jak ktos mi pmke posyła to zawsze coś wyśle , no chyba że nie mam nic to też się zdaża . czasem to straszna posuch jest.

bo on juz widzial wszytko trzy dodatki do przodu Uśmiech
to chyba liczy IG II albo jakieś promo sety , bo nigdy nie ma wiecej niż 2 core sety do przodu . no przynajmniej ja nie pamietam żeby było inaczej . Jak co miesiąć wychodziły Hidden Emperor'y to się wszystko w AEG mogło dziać .

a tak naprawde to albo przestac pisac wogole albo zaczac pisac wszystko
ty nie doceniasz mojego lenistwa . ja ci nie walne 400 kart z 2 dodatków bo mnie zmarszczy na pierwszych 10. ale jak ktoś się pyta to ja zawsze służe informacją.

'ale w ogóle to ja tego nie powiedziałem'.

sejmi ale przecież każdy gosć od AEG tak mówi , a przecież leaki zaczynają się od nich . Ja możę mroczny jestem , ale mission impossible w budyku AEG to nie moja działka [linki mogły by pęc].

Jeżeli natomiast ktoś legalnie wszedł w posiadanie tych informacji (w co wątpię Język) i teraz usiłuje rozpowszechniać nierozpowszechniając, to nie zamierzam współ-udziałać
no oficjalnie to nikt nic nie wiem , tylko pewna grupa ludzi ma zdolności medium albo wróżnia . pozatym zawsze można by pogadać o tym "co chciałbym i czego nie chciałbym" zobaczyć w CE  i nadchodzących dodatkach .
always +5 do lansu.
Self-Appointed Prophet of Doom:
Something like :
6/4/3
Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality .

Random dude:
Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: 2009-02-17, 00:16 »
rozsadnym byloby jesli juz ma taka rozmowa sie toczyc , zalozyc najpierw watek o temacie "podaj swojego maila a wysle ci pdf dodatkow ktore wyjda" i tam kazdy bedzie mogl sie dopisac (takie emo co to wyraza emocje typu ironia)
jak ktos mi pmke posyła to zawsze coś wyśle , no chyba że nie mam nic to też się zdaża . czasem to straszna posuch jest.
Kłamiesz. (PM sent to prove it)

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #29 dnia: 2009-02-21, 19:03 »
watek sie rozszerza. bardzo podoba mi sie pomysl opowiadan pisanych na biezaco i przygladanie sie wynikom z kazdego kotei. Interaktywnosc, wplyw na storyline to jest to co mnie przyciagnelo miedzy innymi do tej gierki, wiec polozenie wiekszego nacisku na ten aspekt jest tym czego bym oczekiwal , bo ostatnio bylo z tym nie najlepiej.

ja wiem ze Self-Appointed Prophet of Doom :) napisze ze wszystko i tak juz zostalo zaplanowane :) ale wierze ze gracze maja mimo wszystko wplyw na to co sie wydarzy

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
Odp: Feel Excited? Shred of Doubt
« Odpowiedź #30 dnia: 2009-02-22, 00:54 »

horrro od 2 edycji nie ma storyline tylko jest "dlaczego nie udaje się nam zabic i zresetować wszystkiego w ciągu jednej edycji".
jak ktos jest nowym graczem[a nie mówi ze jestes] to tak nie kole w oczy . Ale jak sie porówna opowiadania np o tsuruchim [vel wstaw dowolną cool postac z innego klanu], z tym co wyrabiają nowi bohaterzy , to ręce opadają. jeszcze spoko jest jak ktos tak jak dragony , czy crany na sile dostal character development . osiągnieci mantisowej bohaterki to " zabila ojca[ale nie w cool sposób tylk przez to że się jej podłożył] dostała w łeb od scorpiona , dostała w łeb od roninów/bandytów . normalnie xp2 powinien miec trait jak ją oppposują to się bowuje.

akurat w tym kotei sezonie to się mało działo , szczególnie jak się jest mantisem to do pickowania są same jakieś badziewy [no chyba ,że ktoś jest fanatykime tsuruchich albo magistratowego waya ] . nawet nie ma specjalnie jak zwiększyc "wojne" z dragonem . + mantisy jako deck ssa wiec nie mamy sie raczej o co martiwc. nic tylko czekac na realizacje 18 rzeczy z listy ST "must do" dla mantisów.
AEG próbuje nakręcic hype na koperty itd ale dla klanów jak mantisy/uniksy/craby to tam nie specjalnie jest co wybierac albo opcje są takie ,że ni to grzeje ni ziębi.
always +5 do lansu.
Self-Appointed Prophet of Doom:
Something like :
6/4/3
Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality .

Random dude:
Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
Odp: Feel Excited? Shred of Doubt
« Odpowiedź #31 dnia: 2009-02-22, 07:24 »
ja jestem calkiem nowym graczem (przyznaje sie bez picia :) ) i storylinowy aspekt gry przyciagnal mnie do L5R jak magnes. Lubie to i chcialbym tego wiecej , czytalem wybiorczo stare opowiadania i mialy piekny klimat, obecne maja inny ale to znak czasow chyba,znak ze cos sie zmienia. poczekamy i zobaczymy za 4 miesiace bedziemy madrzejsi o to czy DT wywiaze sie z zadan i czy graczom spodobaja sie podane rozwiazania. Ja tam czekam z pewna niecierpliwoscia.