Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Z tego co tu wkleiłeś, to ten follower ma 2F za 2G u Dragonów i daje kawalerie...
Wait, what?!I to ma być ten "economical warfare"? ... -_-
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Um, jeśli dobrze czytam, to wybucha wszystko co ma 0F, a postać z której się to odpala też ma 0F po zapłaceniu kosztu.
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2009-06-07, 13:26Um, jeśli dobrze czytam, to wybucha wszystko co ma 0F, a postać z której się to odpala też ma 0F po zapłaceniu kosztu. nie, masz tam UP TO - dajesz koksowi z 8f penalty 4f i wysadzasz jakiegos pionka z 4f, a koks przedawkowal mete i zostaje mu tylko 4f
Jeśli dobrze czytam kartę to koks z 8F da sobie 8F panalty i przeciwnikowi to samo. Tak to wygląda z mojej perspaktywy. Dla mnie tojest sztrzelanie sobie w stopę.Jeśli byłoby tak jak pisze to karta jest dobra i nic poza tym.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: Ageto w 2009-06-07, 17:03Jeśli dobrze czytam kartę to koks z 8F da sobie 8F panalty i przeciwnikowi to samo. Tak to wygląda z mojej perspaktywy. Dla mnie tojest sztrzelanie sobie w stopę.Jeśli byłoby tak jak pisze to karta jest dobra i nic poza tym.Jezeli byloby tak jak mowisz to bylo by napisane cos w stylu "give him a force penalty equal to his current force"
Przecież tak jest napisane.Give your target unbowed Personality with 4 or higher base Force a Force penalty up to his current Force