Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ja. Ten na górze to ten co wcześniej, czyli L5RTitles, czyli Present Black Condensed z dużym I przesuniętym na duże J, a małym L sklonowanym jako to duże I właśnie. Poniżej, zarówno w linii traitów jak i w normalnym tekście i flavorze to jakaś bliżej przeze mnie niezidentyfikowana mutacja Times New Roman (co niestety powoli staje się standardem przy zmianach layoutów różnych karcianek).Poniżej przykład, z użytym standardowym TMR (różnice są minimalne i widoczne tylko przy bardzo dokładnym porównywaniu):
Wódki!
@feroz- megaale ja mam pytanko- skad wlasciwie wytrzasnales tego arta? widzialem go na ffg jako czesc filmiku startowego, ale nie wiem skad wziac calywlasnie- kto go narysowal, tez by sie przydalo...
troce czuc komarem ... tzn Komarck'iem
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2009-04-02, 01:29Wódki! Zamiast tego chce czekoldę *_*
Cytat: sejmitar w 2009-04-02, 19:53troce czuc komarem ... tzn Komarck'iemPudło. Katherine Dinger.
Cytat: Feroz w 2009-04-02, 22:06Cytat: sejmitar w 2009-04-02, 19:53troce czuc komarem ... tzn Komarck'iemPudło. Katherine Dinger.Mówiłem o autorze, nie o modelce