Autor Wątek: Narzekanie Self-Appointed Prophet of Doom - Odp: [CE] - strona główna  (Przeczytany 11075 razy)

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
@gaijin: co do projektowania i podejścia DT w stosunku do Mantisa Self-Appointed Prophet of Doom napisał w zasadzie najważniejsze konkrety. I w tej kwestii nie mogę się z nim nie zgodzić.
Chodziło mi o konkrety Walca odnośnie grania na jednym domku.

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
grają tylko zapaleńcy, bo klan jest w SE po prostu nudny.
Z tym się zdecydowanie nie zgodzę. Weźmy taki mantisowy deck Rafcia, który nie dosć, zę jest bardzo przyjemny w grze, to jeszcze wygrywa większość gier :D
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

Keigo

• Phoenix Clan
  • Personality
  • *
Jeden Rafcio Jaskółki nie czyni czy jak to tam leciało :)
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste Bunny into your sig to help him gain world domination.

Sephirion

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Lastefem
Weźmy taki mantisowy deck Rafcia, który nie dosć, zę jest bardzo przyjemny w grze, to jeszcze wygrywa większość gier :D
To, że Rafciu robi dobre decki to oczywiste.

W końcu jest BOGIEM.

Nie wierzycie?

Dowód.

Dla nieobeznanych - po prawej Eric Clapton znany także jako Bóg.
« Ostatnia zmiana: 2009-05-18, 13:56 by Sephirion »
Czytaj karty, potem pytaj.
Czytaj rulsy, potem pytaj.
Sprawdź, czy ktoś już o to pytał, potem pytaj.
Myśl. Potem pytaj.

Wilczy

• Crane Clan
  • Personality
  • *
  • You have activated my Trap Card
    • ShadowForum
Jeden Rafcio Jaskółki nie czyni czy jak to tam leciało :)

Jeden Rafcio Feniksa nie czyni. ;)

Chociaż to feniksowe oświecenie, które złożyli z Pakiem też było przyjemne do grania. ;D

Sephi - I lold. Dajcie mu milion do chwały, czy czegokolwiek tam pozytywnego. Epic Pwnage.

Geralt_Bialy_Wilk

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
Ja tu mówię o themach, które podsuwa nam AEG, nie o tym co wymyślają gracze - ja dużo grałem zielonymi wróżkami, może nie był to poziom turniejowy, ale słabe też nie były. I dobrze się przy tym bawiłem. AEG daje mantisowi wróżki, fajnie, ale nie rozumiem tego - shugenja do klanu który wygrywa tylko militarnie mają po 2-3F? Trochę kiepsko. Gdyby nie EHP to w ogóle nie dałoby się wróżkowego deku złożyć :( dlatego liczę na jakiś Moshi box ASAP :P

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
Sephi, wygrałeś :D
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique