Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Wilczy - za dużo szkolnych komedii anime.Co do artów:Meh.Ech.Nach.Acha. Tak, żeby wyprostować pewne opinie, bardzo lubię i cenie muzykę bluesową.
Jedyne anime godne obejrzenia to:Cowboy Bebop (#1 forevah!)
jeśli wymieniasz Cowboy Bebopa, to dla przyzwoitości wymień też Samurai Champloo albo zamilknij na wieki
Cytat: Flintjeśli wymieniasz Cowboy Bebopa, to dla przyzwoitości wymień też Samurai Champloo albo zamilknij na wiekiAmen bracie
obejrzyj Ouran High School Host Club (pozdro dla Mess ^_^) - najmroczniejszy mrok spośród mrocznych
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Darker Than Black (polecam, świetne)
Anime, anime..pfffff...polećcie jakieś Hentai (nie jestem w ogóle w temacie i nie znam ani pół tytułu, więc jestem ciekaw opinii ekspertów).
Higurashi no Naku koro Ni polecam, ale nie dla ludzi o słabych nerwach
Mangi:Rurouni KenshinI''SLiving GameGTO (anime nie oglądałem więc siedzę cicho, manga wymiata)Eyeshield 21Black CatAddicted to Curry (MLASK)
NIE polecam:Rurouni Kenshin TV (w porównaniu z mangą ssie w sposób przepotworny)Neon Genesis Evangelion (jedno z najnudniejszych ponurych paskudztw jakie oglądałem)Lain (jak wyżej, nie zmęczyłem)
@ Mess - Jako zapalony miłośnik Shoujo jestem zainteresowany Twoimi propozycjami