Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: quas w 2009-06-07, 13:35Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2009-06-07, 13:24Breaker - Mantis ma najwięcej drugich miejsc przy najmniejszej ilości miejsc pierwszych na turniejach. Na mientusim forum widziałem taką statystykę pare tygodni temu. Wejść do topa to nawet Maw's Grave'y mogą. Ale trzeba tego topa jeszcze wygrać. A do tego trzeba mieć i dobry dek i dobrą kierownicę. Jedno nie wystarczy. no tak,niewiele lepiej sie rzecz ma z lwami. tez bywaja w T8 ale juz rzadko w T4http://www.jadehand.com/tourneys/Przewiń sobie pod kolorową tabelkę, obejrzyj zestawienie (jeszcze bez punktów za ten weekend) i lepiej zedytuj to co napisałeś .
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2009-06-07, 13:24Breaker - Mantis ma najwięcej drugich miejsc przy najmniejszej ilości miejsc pierwszych na turniejach. Na mientusim forum widziałem taką statystykę pare tygodni temu. Wejść do topa to nawet Maw's Grave'y mogą. Ale trzeba tego topa jeszcze wygrać. A do tego trzeba mieć i dobry dek i dobrą kierownicę. Jedno nie wystarczy. no tak,niewiele lepiej sie rzecz ma z lwami. tez bywaja w T8 ale juz rzadko w T4
Breaker - Mantis ma najwięcej drugich miejsc przy najmniejszej ilości miejsc pierwszych na turniejach. Na mientusim forum widziałem taką statystykę pare tygodni temu. Wejść do topa to nawet Maw's Grave'y mogą. Ale trzeba tego topa jeszcze wygrać. A do tego trzeba mieć i dobry dek i dobrą kierownicę. Jedno nie wystarczy.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Taaa jeszcze mi tu bebenkow brakowalo... A nam przedrukowali kurumi która doskonale pasuje do militarnego switcha xDxDxD
Nie jest taka zła. -3F albo dyshonor spoza bitwy to w sumie niezły deal, a i może ustawić się w obronie i pojechać z Discreet Retreata. A kosztuje 2 golda. Poza tym reprint jej oznacza, że reprintują też Kurumi xp, a to miłe.
BTW - taką Amike EXP to akurat przyjąłbym z otwartymi ramionami
Już to widzę. Pokazują wam, że przedrukowali Amikę exp, a wy narzekacie jaka to ona nie jest chujowa