Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
ten holding dajacy honor bez zadnych wymagan to taki zbustowany lesser shrine...ale generalnie jest przegiety troche... kolejne przyspieszenie honorowek o ture...
Lol. Przegięty to on może był, ale w playteście, jak przy produkcji złota dawał dodatkowo 1 honoru.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
CytujLol. Przegięty to on może był, ale w playteście, jak przy produkcji złota dawał dodatkowo 1 honoru.pewnie, bo teraz nie jest... bo jak juz ci militarka zjedzie 2 prowincje to bedziesz sie powstrzymywal i nie machniesz sobie +4 za nic z 2 takich holdingow...
ty to bys chial pewnie targetnij holding, dopisz sobie zetrylion honoru... lol
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
patrzy na walking death... patrzy na chi mantisów... mam nadzieje że nigdy nie zrobią chi death'a.
Rambo...
Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom w 2009-06-24, 14:48patrzy na walking death... patrzy na chi mantisów... mam nadzieje że nigdy nie zrobią chi death'a. Walking Death to w tej wersji jedna z moich najbardziej ulubionych kart na chwilę obecną. Mwahahahahah. A reakcja Michio jest w końcu normalna i zbalansowana.
Cytat: gaijin w 2009-06-24, 15:08Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom w 2009-06-24, 14:48patrzy na walking death... patrzy na chi mantisów... mam nadzieje że nigdy nie zrobią chi death'a. Walking Death to w tej wersji jedna z moich najbardziej ulubionych kart na chwilę obecną. Mwahahahahah. A reakcja Michio jest w końcu normalna i zbalansowana.no tak teraz to postać za 10 golda z przecietnimi statami przy tym koszcie z zdolnością która prawie nic nie robi no tak zbalansowana jak sto diabłów już w poprzedniej wersji mało kto go grał w deku bo to że to musiałbyć preforming i do tego dopiero po akcji postać za 10 golda bez akcji poprostu siw nie opłaca
czy w tej edycji nie bedzie folii?
Cytat: horror w 2009-06-24, 16:12czy w tej edycji nie bedzie folii?Wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazuja ze nie bedzie.