Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
pi mantis sztuczny wymysł a zrobienie z nich wielkiego klanu to w ogóle kpina była
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Czy ktokolwiek myśli, że po całej EDYCJI (wcześniej mnie nie było, to się nie wypowiadam) mantisowego narzekania, kiedy nadchodzi nowa i słyszymy DOKŁADNIE to samo KTOKOLWIEK będzie traktował narzekaczy poważnie? Kompletnie NIKOGO nie interesuje to ile macie, a ile nie macie racji. Jak przez 2 lata słyszy się tylko i wyłącznie narzekania to każdego gówno obchodzi ile w tym wszystkim jest sensu. Bo co to za różnica, wszyscy doskonale wiedzą, że tak czy siak będzie tylko smęcenie i mendzenie. Normalnie się uniosłem. A się nie zdarza często.
to samo prawie można powiedzieć o spiderach samuraie to takie gorsze kraby, monkowie kensaiowie to gorcze dragony, szugasy to gorsze fenole i unixy, bo niby breeder anl w CE to breeder praktycznie teraz istnieć nie bedzie zaduże koszty w stosunku do effektów fenol ma juz latwiej:)
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Jakby z Mantisa nie zrobili wielkiego klanu, to zamiast rokuganu byłaby wielka dziura i jeden wielki dren ;p
wlasnie, to jest dziwne fenol na koteiach nie zamiata, a jakos rzadko slychac glosy marudzenia na karty/ ogolne z tego clanu... ja nie wiem, ciekawe dlaczego
Ja bym powiedział, że feniks to jedyny klan z way`em stricte na czarach i nikt nie jest w czarach lepszy od feniksa.Modliszka to klan stricte militarny i wszyscy, z głównym militarnym way`em, są od modliszki lepsi militarnie.
Nie wszyscy są bandwagonerami, Ertai Jemu, jak przypuszczam, nie tyle nie podoba się klan, bo wtedy faktycznie nie grałby kartami do niego, tylko właśnie te reprezentujące Modliszkę karty. Więc narzeka, bo mu z tym źle, ale klanu zmieniać nie chce.