Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Czy mi się wydaje, czy w CE będzie jakoś strasznie dużo tanich postaci?
http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=3504693&id=29485536112&ref=nf i następny blank mantis . dobry stats to gold ratio i shugenja . auto include jeżeli kiedykolwiek powstanie thunder deck.
Ale slodycz, jesli chodzi o personalki to juz z tym forcem jest na czym zlozyc szugasowego mantisa i to niekoniecznie na kyewordzie thunder.
The Shadowed Dojo nie dosc, ze paskudnie wyglada to jeszcze beznadziejnie dziala
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Albo raczej - nie działa... Spiderowi zostaje jeden Stronghold do grania na początek edycji...
Niby tak, ale przy dodaniu innych naszych wspaniałych paragonów-'discardowców' możemy w pewnym momencie nie mieć czym tej akcji zagrywać. ^^' Zresztą, pożyjemy zobaczymy, bo ja i tak na undeadach grać będę.
Mogliby dodać nam jakiegoś gościa, który miałby reakcję - jeśli jakieś DV ląduje w discardzie bownij go i wróć kartę na rękę.
Kurde, przysnilo mi sie, ze printneli DV z 3 focusa, i jak discardujesz z akcji uzytej przez shadowlands personality to wraca na reke
CytujKurde, przysnilo mi sie, ze printneli DV z 3 focusa, i jak discardujesz z akcji uzytej przez shadowlands personality to wraca na rekeźle trait pamiętasz to było spider clan personality.