Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
no ale pajak nigdy nie mogł blizować:)
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Uniq vs uniq - można to było zrobić mechanicznie inaczej. A choćby jako kill wbudowany (czyli wystawienie uniqa który jest na stole morduje obydwu). Rozwiązałoby to nie tylko problem mirrorów, ale i grania ;tych fajnych uniqow; we wszystkich klanach.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Dobra, ale zaraz mowicie ze to morduje fluffa. Morduje w wypadku takim, ze clan champion staje twarza w twarz z clan championem... ok, i tak mozna dorobic sobie jakas ideologie do tego, ktora pasuje i nie bedzie sie klucila. Ale wystawienie przy mirrorze tej samej postaci dlaczego nie jest fluffowe? Ktorys z graczy gra tym jedynym prawdziwym klanem? Czy po prostu prowadza jakas wojne domowa, o jakas zdrade, obraze honoru czy whtv i czasami danej uniq postaci oplaca sie popierac jedno stronictwo a czasami drugie. Pomysl z warzywem jako postacia po wyjsciu uniqa tez dobry. Bylaby wtedy wieksza motywacja zeby jakos zniszczyc tego uniqa u przeciwnika (bo naszego odblokuje to wtedy).
A ten koles nie jest za 1g? Koles ma chyba 3g printed.
a ten pierwszy poison tokena od razu ^____^"
albo jeszcze inny pomysl mi przyhszedl do glowy - leci duel od razu jak sie pojawia na stole albo stana do bitwy - to mogloby byc ekscytujace nawet
tak sie zastanawiałem bardzo ławto wytłumaczyc bytnośc championa np po obustronach, jeden to przebieraniec shapeshifter, jajko, czy nie zdażało się to już w storyline oczywiście ze tak i to wielokrotnie,
A propos - czy w takim układzie Doji Domotai to Szóstka ?