Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
za 2tyg bede wiedzial, czy bvede studiowac w wawie
Aha jeszcze zapomniałem się zapytać :Ktoś od was ma może ochotę wybrać sie do nas do krakowa na pre celestialowe, mamy już prawie 40 osób zarejestrowanych, no i ta katana... Będzie można sobie dodatkowo zakupić startery do innych klanów i boxiory jakieśRozmawiałem wstepnie z Aoshim, ale on uzależnia wyjazd od większej ilości chętnych na przejażdźkę......Aha zapomniałem o najważniejszym na pre ŻYWIEC LANY 4,5 ZŁ
No i wszystko zajebiście, ale junta samochodowa z Warszawy (Feroz, Flint, Ithil) zdecydowała, że jeśli nie Wrocław, to Toruń/Bydgoszcz. A ja pociągiem się do Krakau tłukł nie będę, chociaż zajebiście byłoby Was wszystkich spotkać i parę tych Żywców wypić No i ta katana
Cytat: marecky w 2009-07-01, 23:58Cytat: Feroz w 2009-07-01, 23:05Cytat: marecky w 2009-07-01, 22:14p'n'pHehehe.Nie bój, nie bój. Poćwiczymy za 2tyg bede wiedzial, czy bvede studiowac w wawie, wiec nie macie duzo czasu pnpLol. Najpierw Kitsune, teraz Marecky;)) Wiesz, Marecky, że jak rozpoczniesz tu studia, to to będzie początek końca Twojego grania w l5r?
Cytat: Feroz w 2009-07-01, 23:05Cytat: marecky w 2009-07-01, 22:14p'n'pHehehe.Nie bój, nie bój. Poćwiczymy za 2tyg bede wiedzial, czy bvede studiowac w wawie, wiec nie macie duzo czasu pnp
Cytat: marecky w 2009-07-01, 22:14p'n'pHehehe.Nie bój, nie bój. Poćwiczymy
p'n'p
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg