Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Mamy zdolność "Move target enemy unit [jakieś wymagania] home. If the targeted unit moved, bow it and gain X honor"Czy jeśli przeciwnik zaplokuje odesłanie do domu z tej zdolności, a ja w inny sposób i tak odeślę dana jednostkę do domu, to czy nadal będe mógł ja jeszcze bow'nąc i dostac honor?
Soul of Virtue mozna zagrac po nastepujacych akcjach: - Honor and Steel - Courtesy (jezeli wrocisz do bitwy) - Control - Insight - Ruthless Determination - Mutual Hatred - WillWiec grajac na Lwach nie bardzo jest co zagrac
jeszcze jest Courage i w IG2 beda 2 nie głupie karty 'dla paragonów'.
Zapomniales o uoriors pejszyns i sciezkach honoru i chwaly.I nie wiem tez, o czym ty mowisz. Lwy smialo moga grac Insight, Will i Mutual Hatred (ktore nawet im pasuja, gdyby chcialy grac na wybuchanie + honor gain).
Jak targetujesz postac akcja, to ona ja performuje. Tak mnie uczyli przynajmniej.
A powiedzcie mi jak to jest z Courage? Jak to działa? Wskazuję sobie konkretnego typka i nie można go ruszyć/bow'nąć do końca bitwy?
Czyli z bushido tylko po rzuceniu na paragona Courtesy, Honor & steel i prayer of guideance (z IG2) możnaby użyć Souls of vitue?
Czyli z bushido tylko po rzuceniu na paragona Courtesy, Honor & steel i prayer of guideance (z IG2) możnaby użyć Souls of vitue? Czyli słabo - bardziej przydatne jakby się grało spiderem na dark virtue (może kiedyś mi się uda...)
Mam kolejne pytanie związane z bushido...Gdy mamy postać Matsu Naomasa z jej reakcja "After one of your bushido virtue actions targets Naomasa gain 2 honor" to rozumiem honor dostaniemy z bushido ktore powiedziano wcześniej ale także z Paths of honor and gloryA jak jest z duty? Dostanę honor gdy zniszcze Naomasa czy też gdy go uratuje przed zniszczeniem?