Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ciekawe jaki będzie dokładnie mechanizm tych kart. Niby ma byc jako event, ale kto wie.
Cytat: TooS w 2009-07-16, 22:45Ciekawe jaki będzie dokładnie mechanizm tych kart. Niby ma byc jako event, ale kto wie.Mam prośbę. Nie publikuj moich domysłów na forum bo ze mnie się zrobi jakiś Self-Appointed Prophet of Doom mimo woli .
They are similar to events and represent the divine favor of the Kami.
Cytat: Sephirion w 2009-07-16, 23:03Cytat: TooS w 2009-07-16, 22:45Ciekawe jaki będzie dokładnie mechanizm tych kart. Niby ma byc jako event, ale kto wie.Mam prośbę. Nie publikuj moich domysłów na forum bo ze mnie się zrobi jakiś Self-Appointed Prophet of Doom mimo woli .CytujThey are similar to events and represent the divine favor of the Kami. to z L5R.com, so suck me dry baby
ktoś wie jak to działa?
CytujThey are similar to events and represent the divine favor of the Kami. to z L5R.com, so suck me dry baby
And now for a little spoiler, here is a brief rundown on Celestials- They are not Loyal. You will notice, however, that Hida's Guidance would be pretty useless outside of Crab.- They are Dynasty cards- Whenever they are revealed in a province, they immediately enter play into your home. When a Celestial chooses to grace you with their presence, they don't wait for any particular phase. Note they must be revealed in a province, so the card being discarded in other ways (i.e. via Paneki) is not good enough.- You may only have 1 Celestial in play at a time.- When you have a new Celestial enter play, discard any Celestials you already have in play. You do not get to choose, you are not worthy.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Jak dobrze, że ja się zazwyczaj nie bronię...Ta karta to przecież jakiś kosmos jest. Ale wejdzie mi do swarma Pierwsza karta, którą strach zagrać z navala/snika 0_o Potworzaste to jest w breederze ><
Co? Broniące się mantisy mają +1F, zdyskardują tą kartę jak masz mniej F w armii i strzel za 5? ;p Just guessing
A CE już tak fajnie wyglądało ze swoim obniżonym powerlevelem...
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2009-07-17, 00:07 Jak dobrze, że ja się zazwyczaj nie bronię...Ta karta to przecież jakiś kosmos jest. Ale wejdzie mi do swarma Pierwsza karta, którą strach zagrać z navala/snika 0_o Potworzaste to jest w breederze >< ale po co Ci to ?? nie zagrasz tego nigdzie indziej niz w Crabie
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2009-07-17, 00:11Co? Broniące się mantisy mają +1F, zdyskardują tą kartę jak masz mniej F w armii i strzel za 5? ;p Just guessing myśl raczej dishonor swoich zituków za coś i do tego honor lose itp , ale wiesz raz możesz zrobić to kiedys robiłeś z ehp i to nawet z discard'a.