Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Karta jest commonem, zaś krabowe UC. Why?
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Idę sie dalej klucic z debilami na forum aeg
Straszna beznadzieja w porównaniu do Kraba.
Cytat: Jager w 2009-07-18, 15:55Straszna beznadzieja w porównaniu do Kraba.I znow to uczucie, ze gramy w dwie rozne gry. Damn.
Cytat: pinokyo w 2009-07-18, 21:00Cytat: Jager w 2009-07-18, 15:55Straszna beznadzieja w porównaniu do Kraba.I znow to uczucie, ze gramy w dwie rozne gry. Damn.Ale jakie fajne A co do Doji's Guidance. Ja powiem tak: ja lubię, jak mój ziomek 3/4 Duelist Samurai robi się w obronie 6/4 Duelist Samurai (Doji, domek i Reita). No i generalnie w decku krejnowym większośc postaci to 4PH, ale są trójki, które może chwytać skorpionowy dyshonor (np. Jutsushi), a teraz nie będzie łapał już nic. Nawet jak będę chciał się obronić Sentą Więc mnie się mój celestial podoba.Oczywiście, że pierwsza wersja była lepsza, ale gdyby bonus był do postaci out of play, to by ludzie zjedli AEG żywcem. Tak jak zjadają w przypadku Hidy.
Forewarning'ów.