Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
CytujForewarning'ów.tak i to im totallnie pomoże na karte która nie jest eventem.
Forewarning'ów.
jest kilka niszczarek terenowa nie wiem cz akurat druga opcja z ochrona przed eventami jest az tak istotna
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
karta jest bardzo mocna... ch...FFG... z efektem za discard te niebieskie cioty majatyle forca w obronie ze gobasami sie przebiłem dopiero majac 49 forca
Cytat: Raven w 2009-07-20, 23:42karta jest bardzo mocna... ch...FFG... z efektem za discard te niebieskie cioty majatyle forca w obronie ze gobasami sie przebiłem dopiero majac 49 forcaunfamiliar?
Battle: Negate all current Force bonuses and penalties to cards at this battlefield from actions.justly mozesz im co najwyzej tylek podetrzec. niestety nieweiele idzie zrobic z tym bonusem co najwyzej mozesz zagrac 3xshameful na 3 typow , ale juz chyba lepiej ich zabic
Cytat: horror w 2009-07-21, 10:19Battle: Negate all current Force bonuses and penalties to cards at this battlefield from actions.justly mozesz im co najwyzej tylek podetrzec. niestety nieweiele idzie zrobic z tym bonusem co najwyzej mozesz zagrac 3xshameful na 3 typow , ale juz chyba lepiej ich zabicwiem horrorku ale justly złapie to recony z Reity
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
lepszy jest pewien teren co daje -2f nie shadsom