Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Matsu Girro w 2009-07-22, 14:44 co taki ghul może odpalić oprócz flankeda i gamea, i co się nadaje do decku (pytam poważnie bo nie wiem ;p) A PO CO MA COKOLWIEK ODPALAC? 4 ghoule to 16 forca + ewentualnie jakiekolwiek postacieprzeciwnik marnuje karty z reki a Ty nadal masz w pip tokenow na stole
co taki ghul może odpalić oprócz flankeda i gamea, i co się nadaje do decku (pytam poważnie bo nie wiem ;p)
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Zresztą i tak Seichii z legion of one położy taką armie muehehe
Cytat: Matsu Girro w 2009-07-22, 14:44Zresztą i tak Seichii z legion of one położy taką armie muehehe Ta. Seichi dopala sie jakas (oczywiście NIE TAKTYCZNĄ!) akcja, po czym zamyka oczy i czeka co go zabije/kiwnie/odesle/zje force/ukradnie. Daj spokój...
jak wcześniej koledzy powiedzieli ghule nic nie robią
d) to z relifem działa jak masz kolesi w domu, to co było na bitwie już tam nie zostaje
When you play Relief, you must target one or more of your units at the current battlefield, then an equal number of your units at home, before you pay Relief's costs (if any) and these units move (see Abilities and actions, Using abilities).
a) ja tezc) dlatego uwzglednilem to w opisie d) egzaktli