Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Twoje posty nie wnosza nic do dyskusji a tylko robia burdel. Ale nie przejmuj sie za bardzo tym, duzo osob pisze tutaj bez sensu, takze sam w tym nie jestes
jaka jest szansa na dostanie gdzieś IG II? Szlag mnie trafia, na turniej nie będę się ciągnął gdzieś przez całą Polskę aby go dorwać bo koszta podróży małe nie są (pociąg), w Wawie zaś turniejów nie ma, za małe community. Sądziłem, że szansa na IG II będzie łapiąc się na preelisa Celestiala w Katowicach, no ale się myliłem. Płacić krocie za darmowy dodatek też nie mam najmniejszej ochoty, zresztą z tego dodatku kart potrzebnych jest sporo i wątpię aby udało mi się wszystkie dostać.Grać się w tę grę odechciewa kompletnie gdy musisz bazować na kartach potrzebnych z dodatku, do którego normalnego dostępu nie masz ;/
powodzenia...jeśliby przypadkiem coś Wam zostało to ja chętnie się zaopiekuję :]ale na turniej do Szczecina czy Wrocka to raczej nie pojadę jak pisałem w poprzednim poście ew liczyć na życzliwość osób, które dostaną po raz drugi całość i podarują... no ale w cuda nie wierzę :]