Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ja kupowałem IRC w Wawie jakieś 3 lata temu - nie było żadnego problemu i to nawet nie była poczta główna.
O, ciekawostka, bo mnie na poczcie spławili i byłem pewien że nie prowadzą Przejdę się w poniedziałek na Pocztę Główną, jak gdzieś będą mieli to tam. Wielkie dzięki
No bo to państwowa placówka. Jakby każdy sklep mięsny w Polsce był państwowy, to byś nie miał też gdzie mięsa kupić. Normalne.
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2009-07-24, 01:14No bo to państwowa placówka. Jakby każdy sklep mięsny w Polsce był państwowy, to byś nie miał też gdzie mięsa kupić. Normalne. Sorry, ale pierdolisz. Do szału doprowadza mnie ta kretyńska retoryka, że wszystko, co państwowe jest z zasady mniej wydajne niż prywatne, i w ogóle be & komuna.Właśnie gdyby Poczta Polska była prywatna i kierowała się rynkowymi kryteriami, to byś od paru lat IRC kupić nie mógł, właśnie dlatego że "sorryaleniktniepyta". Nie ma popytu, nie ma podaży. Ale ponieważ Poczta jeszcze na razie jest Polska (co w wielu przypadkach jest do dupy, nie przeczę, ale raczej ze względu na monopol, a nie na strukturę właścicielską), to se te kupony kupić możesz.
Sorry, ale pierdolisz. Do szału doprowadza mnie ta kretyńska retoryka, że wszystko, co państwowe jest z zasady mniej wydajne niż prywatne, i w ogóle be & komuna.
mam przeczucie, że ktoś tu pracuje w sektorze państwowym
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.