Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
to wybacz ja wprawdzie nie wiem ale jak ktoś dowolnym klanem zacznie składać deck na 3 lub 4 różnych keywordach to podaje mu rękę i życzę szerokiej drogi
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
BTW wymieniles wszystkie... WSZYSTKIE postacie z mojego decka
na no wy narzekacie. w moich dragonowych kensaiach polowa deku nie ma napisane wogole dragon clan.
Cytat: horror w 2009-08-06, 17:14na no wy narzekacie. w moich dragonowych kensaiach polowa deku nie ma napisane wogole dragon clan. Ahh ta magia Tetsuo i Suikotsu. Dobrze zgadlem?
Tylko ze jak nie mam tych wszystkich wayow na raz to deck jest gowno warty.Mam propozycje, wez sobie zloz zurawia i zobacz jak sie tym prosto i bez problemowo gra... pozniej pogadamy bo widze ze na forum mnostwo ruchaczy teoretykow tylko zaden cos w praktyce nie probuje zdzialac.
Tylko ze jak nie mam tych wszystkich wayow na raz to deck jest gowno warty.
Nie o to sie przeciez rozchodzi... tylko o to czy discard nawet jednej postaci robi roznice komus... w cranie robi.
Cytat: Ertai w 2009-08-07, 01:21Nie o to sie przeciez rozchodzi... tylko o to czy discard nawet jednej postaci robi roznice komus... w cranie robi.dobrze i zrzucenie tej jednej postaci znacznie utrudnia cranowi gre i wogóle w klanie jest żałoba bo szanse na wygrana spadaja o 30 % , prosze Cie chłopie skończ pierolic
ja pierdziele, czym Wy gracie...