Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
do oniaczy wiadomo - żal bo nie ma ich jak wyprostować i dać do bitwy...
Cytat: Chemik w 2009-08-04, 22:02do oniaczy wiadomo - żal bo nie ma ich jak wyprostować i dać do bitwy...W grze na deck kontrolny/honorowy używasz tego w turze przeciwnika wcześniej zakupionymi postaciami.
Cytat: kempy w 2009-08-04, 22:15Cytat: Chemik w 2009-08-04, 22:02do oniaczy wiadomo - żal bo nie ma ich jak wyprostować i dać do bitwy...W grze na deck kontrolny/honorowy używasz tego w turze przeciwnika wcześniej zakupionymi postaciami. super a na deck militarny patrzysz jak te duże oni są zabijane/zerowane/zapatykowane/itd itp bo są wolne jak g... w przeręblu...
@kepmy: wymieniłeś 4 na 9 champów oni są naprawdę za wolne, naprawdę duzo kosztują i breeder naprawdę jest lepszy. Miałem dzisiaj na mini draft oni/shugas token'sw grze, gdzie podeszły mi onaiczy i to, co miałem w fate do nich, przegrałem. Wszytkie inne wygrałem,b o dostawałem shugasy, tokenki i czary. Teraz nie ma talii Oni/tokens, został sam breeder.