Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
a centurion zakładam ze grasz kompletem walking the way zeby te wszystkie karty podociągać
no mi się bardzo podoba na militarki w mid-gamie - jutsushi, ambush - -2 + dyshonor, koleś robi cokolwiek, my tracimy 5, koniec bitwy, herbatka, 2 jutsushi, 2 ambush, 2 herbatka, koniec gry
a tak z ciekawosci co to za karty?
to nie wygladało na 1 karte tylko 4, pomijając fakt ze nawet spidera w ten sposób nie skończysz
Raven bo tobie trzeba jak krowie na rowie pisać?nie czaisz podania przykładowej sytacji z ambushem, jakby nie patrzeć specjalnie przejaskrawionej? co nie zmienia faktu, że może się tak zdarzyć w mid-gamie, że będą akurat te 4 karty na ręcę bo czemu nie, tak samo jak się wcześniej zdarzało że były 3 assingingi i 2 shary...normalnie łapy opadają
Raven, grałeś ze spiderem po Pathie? Ja miałem okazję i powiem, że czułem się jakbym kopał bezdomnego...
Wspominanie spidera w wątkach o skorpionie jest jak dla mnie moralnie wątpliwe.Żeby nie było, nie mówię o ninjach tylko brudnej polityce na nowym domku.Ambusz w skorpie rox. Kontrolka w skorpie rox. Skorpion ftw .
Cytat: Raven w 2009-09-08, 14:31to nie wygladało na 1 karte tylko 4, pomijając fakt ze nawet spidera w ten sposób nie skończysz Wspominanie spidera w wątkach o skorpionie jest jak dla mnie moralnie wątpliwe.
złoże breedera, przegram xx gier z Kluskiem
czyli czynnika absolutnie idealnego dojscia fate'a niezaleznie od ilosci kopii danej karty w decku?
powiem tak z wszystkim da się wygrywac tylko trzeba znac na ten dek sposób i tak składać deki by eliminować jego słabe strony matchupy