Autor Wątek: BOX-y GotE, Celestial, PotD  (Przeczytany 2121 razy)

Stazi

• Unicorn Clan
  • Personality
  • *
BOX-y GotE, Celestial, PotD
« dnia: 2009-09-08, 12:34 »
Nie mam w tej chwili prawie żadnych nowych kart i zamierzam dokonać większego zakupu box-ów. W zwiazku z tym, że w Warszawie nie ma żadnego sklepu handlującego legendą, mam pytanie: Po ile w Waszej okolicy są box-y boosterów do GotE, Celestial, PotD. Zamierzam zakupić przynajmniej po jednym box-ie z każdego dodatku (raczej po dwa ale to jeszcze zależy od ceny) i pewnie jeszcze trochę starterów. Interesują mnie też sety IG1, IG2, DaK, promki; generalnie full wypas ;) .

Jeżeli przypadkiem trafił do tego tematu jakiś właściciel sklepu to prosiłbym też o podanie wysokości rabatu przy takim pół-hurtowym zakupie.

info na PM-ke plz.

Feroz

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • ??????? ??????? ???????
Odp: BOX-y GotE, Celestial, PotD
« Odpowiedź #1 dnia: 2009-09-08, 23:28 »
Z tym, że nie ma sklepów to bym się tak nie rozpędzał. W Warszawie siedzibę ma Trik Trak (www.trik-trak.com.pl). Można się z nimi dogadać na odbiór osobisty i są w stanie ściągać boxy na zamówienie (najprawdopodobniej właśnie tak zaopatrzę się zresztą w PotD).
+5 do lansu (by Sephirion)

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2009-09-09, 10:02 »
A co z tym sklepem przy placu Prostytucji, który miał się otwierać na/ściągac legendę? Wyszło w końcu coś z tego?

gregu

• inexperienced Personality
« Odpowiedź #3 dnia: 2010-02-26, 10:20 »
Z tym, że nie ma sklepów to bym się tak nie rozpędzał. W Warszawie siedzibę ma Trik Trak (www.trik-trak.com.pl). Można się z nimi dogadać na odbiór osobisty i są w stanie ściągać boxy na zamówienie (najprawdopodobniej właśnie tak zaopatrzę się zresztą w PotD).

Ściąganie Boxów czy DaK załatwiać właśnie takim sposobem czy z ze sklepu alderaca?
Trzeba się liczyć z czymś oprócz cła i vat? - Czy nie można tego jakoś obejść?
Przy zamawianiu z alderac store dostaję 6 boosterów (z tego co czytałem, jak nie zapomną :/)?
Czy może lepiej jak ktoś w stanach zamówi to do siebie i wyśle mi to tańszym transportem niż, nie najtańsze, rydwany z logo alderac?

dzięki za wszeltie sugestie
Twoje posty nie wnosza nic do dyskusji a tylko robia burdel. Ale nie przejmuj sie za bardzo tym, duzo osob pisze tutaj bez sensu, takze sam w tym nie jestes :D