Autor Wątek: Crane Mayhem for sale!  (Przeczytany 1455 razy)

Kamos

• Crane Clan
  • blank Personality
  • *
Crane Mayhem for sale!
« dnia: 2009-12-11, 13:11 »
Słuchajcie Ludziska!

Długo nad tym się zastanawiałem, i podjąłem ostateczną decyzję, pozbywam się WSZYSTKICH kart do L5R'a, w związku z tym pierwsze zapytanko do was... Chce ktoś? :)

Celestialowych R'ek troszku się znajdzie (2x Famous Bazar, 3x Peaceful Discourse, 1x Will, 1x Control, 1x Wedge, 1x Defensive Screen, 1x Shrine to Hotei, 1x Kitsune Den 1x Oni-Daikyu to te ciekawsze z tego co pamiętam). Kupa personalek eRkowych do Crana sporawo C i U maści wszelakiej, strongholdy Cranowe, całe Imperial Gift 1 i 2, dodatkowo zyliony kart z Edycji wcześniejszych (pierdyliony rarów też). Obrotowy Honor Counter na Strongholdzie. Mam całkiem ładną kolekcję Postaci Cranowych z takimi perełkami jak Doji i Kakita na czele. W mojej kolekcji zdecydowana większość to karty do Żurawi, jakieś pojedyńcze personalki do innych klanów też się znajdą.

Spokojnie złoży się śmigającą talię w obecnej edycji + Maychem w Openie (naprawdę bardzo dużo chodliwych w poprzednich edycjach R'ek), załączam kilka fotek (niewyraźnych :) )

Rarki Celestialowe:

Rarki Samuraiowe:

Crane Maychem:

Brak zdjęć kart C i U Celestialowych, +kupy starszych R'ek i śmiechzylionów C i U ze starszych edycji na oko ok 2000 kart.

Sprzedaję tylko jako całość.

Cena do uzgodnienia, jak by co walcie na prv.

Pozdro 600!
« Ostatnia zmiana: 2009-12-12, 10:46 by Alastor »
"They say the festival may be cancelled."

Kamos

• Crane Clan
  • blank Personality
  • *
Odp: Crane Mayhem for sale!
« Odpowiedź #1 dnia: 2009-12-12, 10:47 »
UPDATE!

Pokiełbasiły mi się Edycje :) Oczywiście Rki są Celestialowe a nie Samuraiowe! Moja kulpa!
"They say the festival may be cancelled."