Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
@pinkol- gdzie mozna dostac takiego murzyna do wkladania kart do koszulek, chetnie nabede jednego droga kupna...
to jednak kwestia jak nimi grasz ma wieeelkie znaczenie.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Wydawanie kart, ktore wchodza do wszystkich deckow tylko przyczynia sie do zatarcia roznic pomiedzy klanami, a przez to gra staje sie nudniejsza.
Te kihosy zajmuja ci wiecej niz 20-30% decku? Bo jezeli nie to przeczytaj to co napisalem jeszcze raz.
Uzywasz ta akcje na karcie, ktora ci da najwiecej korzysci... jezeli ktos gra inaczej to pozdr0
Akcje, ktore sa specyficzne, wymagaja odpowiednich warunkow i nie wchodza wszedzie to sa wlasnie akcje, przy ktorych trzeba pomyslec i taktycznie sie wysilic aby bylo mozliwe ich zagranie.
Cytujto jednak kwestia jak nimi grasz ma wieeelkie znaczenie.Nie kumasz. Nie chodzi o to ze ktos przyjdzie z lepszym skillem i zagra lepiej. Chodzi o to ze ta sama osoba jak dostanie Zurawia w rece to bedzie nim grala tak samo jak Smokiem. Imo nie powinno tak byc, powinny byc jakies kluczowe roznice w zalozeniach itd. Przykladowo ninjami gra sie zupelnie inaczej niz krabami na scoutach, a tez oba decki polegaja na wjezdzie. Wydawanie kart, ktore wchodza do wszystkich deckow tylko przyczynia sie do zatarcia roznic pomiedzy klanami, a przez to gra staje sie nudniejsza.
pozatym lepiej chyba że karty sa wszech stronne niż że są pod konkretny klan bo nie jest tak że otwierasz bustera a wszystkie karty ląduje w wielkim konwertowniku.
Cytuj@pinkol- gdzie mozna dostac takiego murzyna do wkladania kart do koszulek, chetnie nabede jednego droga kupna... Nic się nie martw - przywiedziemy podręcznego chemika w walizeczce na kotei
Cytat: klusek w 2010-01-15, 14:42Cytuj@pinkol- gdzie mozna dostac takiego murzyna do wkladania kart do koszulek, chetnie nabede jednego droga kupna... Nic się nie martw - przywiedziemy podręcznego chemika w walizeczce na kotei tylko że chemik działa na piwo...
W jaki sposób jest to do dyshonoru? Bo ja może czegoś nie widzę? Jak dla mnie to karta do bardzo wielu decków, ale jakoś w dyshonorze nie wiem czemu by miała się znaleźć...
CytujSamym wkladaniem kartonikow do talii jeszcze nikt niczego nie wygral.Pinkol to nawet sobie sam "kartoników" do decku nie wkłada
Samym wkladaniem kartonikow do talii jeszcze nikt niczego nie wygral.
Bo traci się honor z akcji. Chyba nie chcesz rozpocząć kolejnej dyskusji o uniwersalności karty. Jak ją przeczytałem raz jeszcze to ja ja mogę do berserkerów włożyć