Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
je pier...le masakazu wygląda jakby obsługiwał flugencośtam z eurotripa . . .O_o
Brat techno wikinga
A ja wrzucę trochę dziekciu to tych beczek miodu.Karty sa fajne ale poza spelem żadna z tych kart nie znalazłaby miejsca w aktualnych dekach fenolowych. Ni honorówka ale pojazd na kawalerii nie znalazł tu ani jednej karty.
Generalnie jedynym potencjalnym klaser fodderem jaki tu widzę jest voidling raider, a i to nie do końca jestem o tym przekonany.
Honorówka i owszem, elemental masterkę.
może dlatego że jest shug a nie "tylko" courtierem, a jak ktoś klęknie do miecza po honor to ona go postawi na nogi raz jeszcze? A furia jej nie zgwałci tak jak 70% talii.
chwilowo w legendzie jakosc gowno daje, liczy sie ilosc ale to chyba zawsze tak bylo...
Cytat: Keigo w 2009-12-26, 10:51może dlatego że jest shug a nie "tylko" courtierem, a jak ktoś klęknie do miecza po honor to ona go postawi na nogi raz jeszcze? A furia jej nie zgwałci tak jak 70% talii.ehh cóż ja mam ci powiedzieć nie zgadzam się z tobą może w składaniu deków i graniu kieruję się czymś innym
Cytat: Walec w 2009-12-26, 12:42Cytat: Keigo w 2009-12-26, 10:51może dlatego że jest shug a nie "tylko" courtierem, a jak ktoś klęknie do miecza po honor to ona go postawi na nogi raz jeszcze? A furia jej nie zgwałci tak jak 70% talii.ehh cóż ja mam ci powiedzieć nie zgadzam się z tobą może w składaniu deków i graniu kieruję się czymś innymJa zawsze mam jakieś "ale" do Twoich opinii ale jak niejaki Marecky napisał kiedyś ja się nie znam na składaniu talii, więc pewnie w tym wypadku jest tak samo pzdr 600
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg