Autor Wątek: Kotei Czechy 15-16 maj  (Przeczytany 74971 razy)

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
Odp: Kotei Czechy 15-16 maj
« Odpowiedź #80 dnia: 2010-05-17, 10:56 »
w zwyklym markecie za 1l soku placilo sie jak za 1l browara. wybor nalezy do ciebie.

ps.ktos chcial ode mnie touch of death (paringi w second chance przeszkodzily). jakby co to priv.
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

klusek

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • CEO of Spółka
« Odpowiedź #81 dnia: 2010-05-17, 11:08 »
Ja mam pytanie do Walca lub Kempego - czy udało wam się już zamieścić gdzieś zdjęcia z koteia ??

Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #82 dnia: 2010-05-17, 12:20 »
http://picasaweb.google.pl/przemek.kowalczyk/KoteiPraha2010?feat=directlink

Dzieks Wszystkim
coś wiecej napisze później u góry link do zdjęć
Walec

kowe

• blank Personality
« Odpowiedź #83 dnia: 2010-05-17, 14:54 »
Dziękuje wszystkim, przepraszam tych, z którymi wygrałem :)

Ogólnie przed potyczkmi:
Kowe 1lvl exp 8/10

po 2 grach wybiłem lvl 2 :) i zacząłem kminić o co tu w ogóle chodzi.
ogólnie po dwóch dniach
Kowe 2lvl exp 20/25. Niestety ta 20 gra także przegrana :D

Dziękuje Wam za cierpliwość i zrozumienie. Wiem, że nie było łatwo.
Na next będę lepiej przygotowany pewnie przyjadę na 3-4 lvlu już :d

Jedyne czego szkoda to, że zmodzona koszulka Walca przy odbieraniu nagród nie doszła do skutku.

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #84 dnia: 2010-05-17, 23:11 »
jak bylo w pradze:

darmowe piwo , darmowe zarcie, wyniku tylko nie dalo sie kupic i nie byl darmowy.

pierwszy dzien main event : 4:3 - gralem na monkach - decku dla ambitnych, a nie dla panienek :).

0:1 Gali - turbo  blitz na wrozkach z ktorym nie mialem szans nic zrobic. Gali kupil wrozke , zjechal prowvke w pierwszej turze , zjechal provke w drugiej  turze, potem sie bronilem. koniec koncow ile mozna miec akcji do zapierdalania tokenow rozpedzonych na sanzo? Pnp

1:1 JNQ Scorpion Tutaj zdecydowanie dalem rade , bo JNQ zobaczyl 3 postaci przez cala gre. szybko bylo

1:2 Człowiek Żmija na Hero Civilty - poszerzajacy swoje horyzonty (tak tlumaczyl mi sie z grania Krabami) a i tak wszyscy wiedza ze Krejn co nie gra oni jest slaby. Nudne to bylo z mojej perspektywy, cokolwiek bym mu nie zrobil mial reakcje na wszystko , zobaczylem 2 settingi, 2 bambusy i tyle mnie bylo. Zabilem Tamago i podalem reke CŻ:)

1:3 Qwalec fenol - wiecej czarow wiecej zabijania, zobaczylem In Aikune's  Name - dwoch golasow mniej , potem obfuscation - 2 golasow mniej. mniej wiecej tyle w temacie. Pnp

2:3 Centurion Scorpion - zszedlem do - 15 ale niestety Cent nie potrafil wykrzesac ze swojego deku jakiegos kurta , ktory by mu robil cokolwiek z tymi kartami, ktore trzymal na reku . 5 kart - zero kurta, wszystkie akcje pod kurta. Wiec jezdzilem po tych biednych shugenjach i ninjach.

3:3 Lion Paragon Czech (dostarczyciel punktów-tak nazywali niektorzy naszych poludniowych przyjaciol) w sumie myslalem ze sie nie spoce w tej grze ale koles dojechal do 36 Honoru i wciaz mial 3 prowincje , wymordowal mi ze 2 armie przy tym, popelniajac samobojstwo z shigetoshiego , greater sacrifice i czego tam jeszcze sie dalo. na szczescie wyszedl mi the new order - po raz pierwszy nad praga zaswiecilo slonce z prawdziwego zdarzenia.

4:3 Wegier Lion Duze Folowerki i tu miala miejsce epika (tak jak lubie) - bo stoczylismy z 4 bitwy podczas ktorych, bronilem sie 1-2 kolesiami, a on mnie jechal 3-4 kolesiami z folowerami za kazdym razem wykupujac po 2 postaci(farciarz) pod koniec swojej tury ze swoich dwoch prowincji gdy ja kupowalem holdingi w co drugiej turze z mojej 1 biednej prowincji. wygralem te gre dzieki satsu z majecherem , CHouse i TPedler - 5 kart na ture, przed jego kolejnym atakiem oznaczalo anihilacje jego armii najczesciej. Przodowal w tym Taro - to fajnie ze Lwy maja tak malo Chi.

LVP - czy jak to tam sie nazywa - Togashi's Guidance - ani razu nie pokazal sie na stole w ciagu 7 gier.

MVP - czy jakos tak - Satsu z Majcherem - jak byl to znaczy ze bylo dobrze. jak sie nie pojawil to przegrywalem.

Nastepnego dnia Second Chance 3:2. Przegralem z Pinkolem i Kluskiem i tyle mnie bylo.

Rada dla wszystkich - jedzcie do Pragi w przyszlym roku. Byleby bylo cieplej tylko tym razem :)

Gratulacje dla Walca.

I juz na koniec - byle wiecej - atmosfera okolo i na samym koteiu unikatowa. Szkoda, ze nastepnym razem wszyscy znowu sie spotkamy dopiero w Lyonie :) (albo w Szczecinie na WC :))

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #85 dnia: 2010-05-17, 23:19 »
gratki walec
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #86 dnia: 2010-05-18, 07:58 »
Centurion Scorpion - zszedlem do - 15 ale niestety Cent nie potrafil wykrzesac ze swojego deku jakiegos kurta

boska gra, przez całą grę zobaczyłem 2 polityków... no to przecież całkiem normalne jak się ma ich w deku z 15 ;)
Shoju na prezydenta! :)

berto

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • the
« Odpowiedź #87 dnia: 2010-05-18, 14:40 »
to jest skorpionski fart :P
Kotej bardzo udany, o wiele bardziej niz moj wystep. 3-4 w mainie i 2-3 w 2nd chance. Jedyna zaleta to to ze nauczylem sie jako tako tym deckiem grac :)
Gralem prawie idealna kopia decku na onich (Reese) w ktorym wymienilem tylko jedna karte do mainu i okolo 9 do 2nd chance.
Gralo sie bardzo przyjemnie i mam juz pare pomyslow na moj wlasny dishonor juz bez kserowania :) ale to dopiero po Norymberdze....

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #88 dnia: 2010-05-18, 14:47 »
nasz katowicki mantis mial przebiezke przez 3 skorpy w mainie. jako ze uparcie wsadza rozne badziewia jak Oyo czy region niwelujacy honor lossy to po kazdym takim paringu mial banana od ucha do ucha.
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

marecky

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #89 dnia: 2010-05-18, 15:14 »
byly browary, bezkacowa wodka, i oswiecenie ktore zjechal jaca.

blah. czas skladac wpierdol

tyle panienki

pnp

i hail to walec, the cock clan.
Cytat: ertai
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg

dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem :)

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

klusek

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • CEO of Spółka
« Odpowiedź #93 dnia: 2010-05-18, 17:56 »
Zdjęcie nr 36 - wyraz na twarzy przeciwnika - BEZCENNY :) :) :)

Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

JNQ

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #94 dnia: 2010-05-19, 12:59 »

marecky

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #95 dnia: 2010-05-19, 15:03 »
foto 57-

wlasnie tak czulem sie w prade (:

pNp
Cytat: ertai
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg

dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem :)