Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
850 wzorów. Dla uproszczenia 250 z tego to rary. Zakładając średnio playset rarów za 10zł i w promocji do tego za free wszystkie C i U - wychodzi 2500
850 wzorów. Dla uproszczenia 250 z tego to rary. Zakładając średnio playset rarów za 10zł i w promocji do tego za free wszystkie C i U - wychodzi 2500 Alternatywnie - kiedy miałem jeszcze ambicje zbierania wszystkiego, kupowałem gdzieś 1.50 boxa (48 boosterów) z dodatku i jakieś 2-3 (36 boosterów) boxy basic seta (w różnych formach, na boxy, w promo kitach, boosterki na draft etc) i wymienianiem się (posiłkowanym poprzednimi edycjami) uzupełniało kolekcję. Na podstawie tego można oszacować, że na Ivory seta puściłbym jakieś 500 * 1.5 (GoC) + 500 * 1.5 (AM) + 300 (CoM full set) + 300 * 2 = 2400 (ceny boxów bardzo orientacyjne). Plus w ch## pracy z wymienianiem.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Tutaj imo nie wydłuża tylko skraca Grasz do 15 groszków, jak wyczyścisz stół przeciwnikowi a samemu zadbasz żeby kilka typów zostało to lecisz z grochami jak dziki