Autor Wątek: Koteie 2010 statystyki  (Przeczytany 74180 razy)

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
Odp: Koteie 2010 statystyki
« Odpowiedź #40 dnia: 2010-04-12, 12:17 »
Mniejszy kotei = mnniejsza meta  = latwiej zrobic decka, ktory bedzie wygrywal = prosciej wygrac = dziwne klany moga wygrac tylko na malych koteiach.

EDIT: ponadto, jezeli koteie garazowe sa gorszej jakosci (pod wzgledem graczy), z ktorym to twierdzeniem sie zgodze, to wlasnie tam beda wygrywaly najbardziej przegiete klany. Powod? Nie trzeba myslec, nie trzeba miec skilla, skladasz decka i on gra sam za ciebie... a jezeli taki deck istnieje, to klan do ktorego on jest dowiazany jest broken.(...)

Czyli : na garażowych kotejach prościej wygrać 'dziwnym klanem'. Zarazem na garażowych kotejach prościej wygrać 'broken klanem'. Ta.

Co do wygranych świętej trójcy - sorki, ale jak na razie widzę tylko dopasowywanie faktów do ukochanej teorii. Niech lion=br0ken. Jak jest mały kotej i wygrywa i zajmuje 3cie miejsce na nim lew - to jest oczywiście dowód na to, że lew jest br0ken. Jak jest mały kotej i lew nie wygrywa , to jest dowód na to, że wyniki małych kotejów są niemiarodajne, bo przecież lew broken. Jak jest spory (100 osób) kotej, na którym fafnaście (15) osób gra lwami, a w top 4 jest jeden lew, który nie dochodzi do finału - to oczywiście też jest dowód na to, że lew br0ken, bo przecież doleciał jak na skrzydłach do finału. Jak jest kotej na 114 osób , 8 lwów i top 4 to dragony i spidery to ... Lion br0ken, bo jest. Można 'lion' zamienić na inny klan, trzeba tylko wziąć inne koteje.

Chcecie mieć miarodajne wyniki, to zanalizujcie ilość gier w sezonie (są do tego np. wyniki top16+), a nie tylko statystyki 'wszedł do top1'. Czyli : Klan rozegrał X gier, z nich wygrał Z. Pełnię szczęścia dałyby wyniki eliminacyjne, ale na to raczej liczyć nie można... Skupianie się wyłącznie na 21 (teraz) 40 (docelowo) osobach, które wygrały i ignorowanie kolejnych 21-40 które zajmowały 2gie miejsca mocno zaciemnia obraz. Pamiętacie Lwa kryptokuca, który się dziwował, że miał N winów na N (N=13 afaik) partii jakie rozegrał na tym samym koteju? Na tym samym koteju drugie miejsce zajmuje koleś z proporcją N-2/N (przegrał tylko w finale) ... Ale mógł to być koleś z proporcją N-2/N+3 (finały robiłem na 2:1 z wyjątkiem ostatniego 0:2), albo i koleś N-5/N+3 (cudem eliminacje i finały jak poprzednik). Na alternatywnym koteju koleś z N-2 winów na N partii wygrywa (przegrane są w eliminacjach, a potem rajd po zwycięstwo w finałach), inny N-2 na N zajmuje 2 lub 4 miejsce (wygrane eliminacje, przegrana w top4 czy top2). U nas przed finałem Pinkol miał 13/15, Jaca 12/14 (przy założeniu, że obaj zrobili top16 na 2:0). Gdyby Pinkol został rozgromiony przez Jacę, docelowo mieliby 13/17 i 14/16. Zamiast tego jest 15/18 i 13/17, ale w statystykach figuruje to jako 'Dragon +1'.
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 2010-04-12, 12:23 »
Podsumowując: lew jest br0ken :D
Shoju na prezydenta! :)

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #42 dnia: 2010-04-12, 12:25 »
Czyli : na garażowych kotejach prościej wygrać 'dziwnym klanem'. Zarazem na garażowych kotejach prościej wygrać 'broken klanem'. Ta.

Dokladnie. Jezeli skill graczy jest 0 to wygrywaja broken klany bo nie trzeba myslec. Jezeli ktos sie wylamie i zrobi deck meta to wygra kotei, ale taki wal przechodzi tylko na koteiu z mala iloscia graczy.

Co do wygranych świętej trójcy - sorki, ale jak na razie widzę tylko dopasowywanie faktów do ukochanej teorii. Niech lion=br0ken. Jak jest mały kotej i wygrywa i zajmuje 3cie miejsce na nim lew - to jest oczywiście dowód na to, że lew jest br0ken. Jak jest mały kotej i lew nie wygrywa , to jest dowód na to, że wyniki małych kotejów są niemiarodajne, bo przecież lew broken. Jak jest spory (100 osób) kotej, na którym fafnaście (15) osób gra lwami, a w top 4 jest jeden lew, który nie dochodzi do finału - to oczywiście też jest dowód na to, że lew br0ken, bo przecież doleciał jak na skrzydłach do finału. Jak jest kotej na 114 osób , 8 lwów i top 4 to dragony i spidery to ... Lion br0ken, bo jest. Można 'lion' zamienić na inny klan, trzeba tylko wziąć inne koteje.

Dlatego brane jest ogolne zestawienie winow. I patrz... lew jest pierwszy, za nim dragon, a pozniej z 2x mniejsza iloscia winow niz lew spider.

Chcecie mieć miarodajne wyniki, to zanalizujcie ilość gier w sezonie (są do tego np. wyniki top16+), a nie tylko statystyki 'wszedł do top1'. Czyli : Klan rozegrał X gier, z nich wygrał Z. Pełnię szczęścia dałyby wyniki eliminacyjne, ale na to raczej liczyć nie można... Skupianie się wyłącznie na 21 (teraz) 40 (docelowo) osobach, które wygrały i ignorowanie kolejnych 21-40 które zajmowały 2gie miejsca mocno zaciemnia obraz. Pamiętacie Lwa kryptokuca, który się dziwował, że miał N winów na N (N=13 afaik) partii jakie rozegrał na tym samym koteju? Na tym samym koteju drugie miejsce zajmuje koleś z proporcją N-2/N (przegrał tylko w finale) ... Ale mógł to być koleś z proporcją N-2/N+3 (finały robiłem na 2:1 z wyjątkiem ostatniego 0:2), albo i koleś N-5/N+3 (cudem eliminacje i finały jak poprzednik). Na alternatywnym koteju koleś z N-2 winów na N partii wygrywa (przegrane są w eliminacjach, a potem rajd po zwycięstwo w finałach), inny N-2 na N zajmuje 2 lub 4 miejsce (wygrane eliminacje, przegrana w top4 czy top2). U nas przed finałem Pinkol miał 13/15, Jaca 12/14 (przy założeniu, że obaj zrobili top16 na 2:0). Gdyby Pinkol został rozgromiony przez Jacę, docelowo mieliby 13/17 i 14/16. Zamiast tego jest 15/18 i 13/17, ale w statystykach figuruje to jako 'Dragon +1'.

So what? Poniewaz nie da sie tego inaczej zrobic to robimy tak jak sie da i na tej podstawie wyciagamy wnioski. Rozumiem, ze chcesz mi teraz powiedziec, ze kazdy kotei jest ukladany? I te 6 lwich winow to wewnetrzne dogadywanie sie graczy? I to ty probujesz manipulowac faktami (razem z Kempym). Lew nie jest broken bo nie zajal wysokiego miejsca w duzym koteiu... lew nie jest broken bo te 3 winy byly na malych koteiach... taaa....

Poczekamy zobaczymy, ile jeszcze ten nie broken lion trzasnie winow.

A skoro chcecie mowic o jakis autorytetach, to poczytajcie sobie co np Rojo sadzi na temat nie przegietosci lwa... rozumiem, ze slaby gracz da? Ale nie... to gracz kucowy, napewno clan aligment zaciemnia mu obraz rzeczywistosci.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Breaker

• Dragon Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 2010-04-12, 12:26 »
@ertai- mam pytanko- gdzie sa te przemyslenia pablo rojo bo z wielka checia bym sobie poczytal a nie za bardzo chce mi sie przeszukiwac strony klanowe w poszukiwaniu wlasciwego tematu? bede dzwieczny
Mirumoto Breaker
Dragon Clan - Samurai - Magistrate - Duelist - Kensai - Experienced 1 - Harbinger of Winter - House Martell Loyalist - AGOT paratrooper

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #44 dnia: 2010-04-12, 12:31 »
Hmm przemyslenia to moze za duze slowo, raczej twierdzenie.

Yes, I´m a Ninja unicorn infiltrated in the Lion Uśmiech
Pablo; Finally I need to make this "stupid" and very OVERPOWERED lion deck to droop you from the top Mrugnięcie
This event I make 17-0 (invictus) in Madrid, and thats not easy, but is not only my merit.
I cant make 17-0 without Kasei and Senzo that are much more better than other no unique peps on ther clans.
I have to say that almost all the games (12 or 13) were easy with the Lion.
I want to say to the AEG staff that I feel that actually lions are VERY VERY VERY UNFAIR, and I think you must make something with Kasei and Senzo.

Victor Diaz

Z watku o koteiu w Madrycie, wypowiedz zwyciezcy bodajrze, ktory cytuje Pablo, ktory przegral z nim w top 4 (oboje sa dosc dobrymi znajomymi i graja jednorozcami).

EDIT: cytuje to tez nie najlepsze slowo :) w kazdym razie na klanowym forum, gdzies widzialem cos wiecej od Rojo (ale to moze byc rozsiane po kilku watkach tematach etc, nie pamietam ogolnego raportu). Ciezko to zebrac do kupy i znalezc.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #45 dnia: 2010-04-12, 14:08 »
Ertaj, mówię po prostu (po raz kolejny), ze liczenie 'który klan jest przegięty' po liczbie winów koteja i niczym więcej nie ma sensu, bo jest to wynik kompletnie niemiarodajny. Może miałoby sens gdyby wszystkie koteje miały zbliżoną liczę graczy i zbliżony rozkład klanów, oraz grali w nich mniej więcej ci sami gracze takimi samymi taliami. Ale TAK NIE JEST. Nie wierzysz ? Zastosuj metodę do wyników naszych polskich turniejów, to całkiem sporo danych, i zobacz jak tam dostaniesz pokręcone wyniki. Przypominam o twoich własnych tezach - na 'garażowych' imprezach (tak można traktować turnieje lokalne) potrafią i lubią wygrywać decki niestandardowe, bo mogą się metowac na autowinnerów - tyle że na Lwa nie ma mety.

Sprawdź, że samo rozszerzenie bazy danych o 100% i uwzględnianie 2gich miejsc zmieni statystykę - a przecież to są goście, którym na Kotejach szło równie dobrze jak zwycięzcom, przegrali z najlepszymi. W wielu przypadkach są to goście o dokładnie takim samym stosunku wygranych i przegranych gier jak zwycięzcy. Zobacz, ile dodatkowych założeń musiałeś poczynić, aby utrzymać 'sens' mierzenia jakości klanów samymi wynikami  kotejowymi. Że jak mały to to. Że jak duży to tamto. Jak kotej garażowy, to jak clan/deck jest broken to wygra. Chyba, że ktoś pomyśli, to wygra niestandardowym clandeckiem, bo się zmetuje. Etc, etc. Sorry, ile jeszcze założeń - niedowodliwych! - będziesz musiał zrobić, żeby utrzymać miarodajność metody?

Rozumiem, że clan/deck który wygrywa (znacznie) częściej niż inne clan/decki uznamy za mocny (przegięty, broken - to jest kwestia skali i słownictwa; nieistotne). Ale żeby mówić o tym, że ktoś częściej wygrywa, powinno się mierzyć ilość wygranych i przegranych gier. A nie posługiwać się szczątkowymi wynikami, w których te ilości gier nie mają znaczenia. Jeżeli clan/deck wygra 19 gier na każde 20 jest w oczywisty sposób broken. I to natychmiast odbije się na wynikach turniejów. Tu się na pewno zgodzimy. A jak to będzie 15/20 ? A jak 11/20? A jak będzie 8/20 czy 5/20, ale reprezentacja będzie bardzo liczna? Z pewnością wiesz, że są opracowania matematyczne dotyczące walk 'chmary buraków vs. nielicznej elicie' - w ogromnej większości wypadków chmara wygrywa. Zacznij liczyć ile gier klan rozegrał a ile wygrał, to porozmawiamy, jak silny jest. Skupiając się na samych winnerach mógłbyś równie dobrze mierzyć np. to, czy blondyni grają skuteczniej od brunetów. Wszystkie założenia przecież pasują? I nie trzeba stosować sztucznych konstrukcji, że w garażu brunet się lepiej zmeci na blondyna...

Nie wiem, gdzie wyczytałeś w moim tekście zarzucanie manipulacji graczom czy organizatorom. Pisałem o tym, jakie ilości wygranych osiągają zwycięzcy, a jakie kolejne miejsca. Dlatego tak bardzo zniesmacza mnie pomysł liczenia 'samych zwycięzców'.  Od początku sezonu twierdzę, że liczenie tak wybiórcze nie ma sensu, bo zaciemnia obraz sytuacji. Podawałem przykłady, w jak prosty sposób tego rodzaju dane mogą prowadzić do fałszywych wniosków. Proponowałem alternatywy. Za każdym razem różne ktosie mi odwarkiwały stosując dowód 'X jest przegięte, bo jest przegięte, a jak ktoś twierdzi inaczej to manipuluje faktami', cytował teksty wyrwane z kontekstu albo po prostu robił wycieczki ad personam w ogóle nie odwołując się do meritum (Ertaj, to na pewno nie do ciebie). Nie jestem Tobikumą i nie będę walczył z wiatrakami, daję sobie spokój z tym wątkiem, paps.

Aha, co o odwoływana się do autorytetów : Rojo twierdzi, że Lew br0ken, ale grał kucem. Imsomuchworth twierdzi, że Lew br0ken - a pamiętasz, jak lałeś z jej pomysłów na życie w Diamondzie i Lotusie? Nie wiem, co sądzi Faber - ale gra Krabem. A dwa największe koteje wzięły ... Fenole *)

Papatki.

*)Tak Boingu twierdzi, nie sprawdzałem.
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 2010-04-12, 14:16 »
abstrahując od wywodów sejmitara to lew ma po prostu obecnie najwięcej dobrych mech-upów i tyle...

A tak z ciekawości, jak wygląda mecz lwa z LSD? Rozumiem zależy od farta w dragonowym facie?
Ehh na razie nie mam jak pojechać na koteie zachodnie (jabbas było się trzeba zimą hajtać!!! :D ) więc skorpa w finale nie będzie w najbliższym czasie ;D :P

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
« Odpowiedź #47 dnia: 2010-04-12, 14:28 »

A tak z ciekawości, jak wygląda mecz lwa z LSD? Rozumiem zależy od farta w dragonowym facie?

Jesli lew:
- nie posiada mety na honor
- nie dokopie sie do kaseia

to ma stromo pod gorke bo zarowno courtesy, peaceful jak i herbatka z pradem maja odpowiednia sile razenia.
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #48 dnia: 2010-04-12, 14:32 »
Ok, owszem. Wliczenie 2-3-4 miejsc napewno duzo bardziej daloby ogolny obraz sytuacji. Zliczenie wszystkich winow i losow, ratio etc byloby jeszcze lepsze. Granie kazdy z kazdym na kazdym koteiu wogole dalo by genialny obraz sytuacji, a pelen przekroj matematyczny ostatecznie by udowodnil czy dany klan jest przegiety czy nie. Ale nie da sie tego zrobic! Patrzymy na to co mamy i na tej podstawie probuje co tydzien napisac jakies wnioski, to co mnie zaskakuje i to co mnie nie zaskakuje, odnosze to do swoich obserweracji + obserwacji ludzi, ktorzy cos tam na swiecie ugrali i ja przy nich jestem mialtki. Spytales sie mnie w innym watku kiedy lew bedzie przegiety i sie dalej tego trzymam, taka jest moja definicja przegietosci i mozesz sie z nia zgadzac lub nie (jezeli zas nie to moglbys podac swoja, ktora bedzie falsykiwalna w tym wzgledzie, ze bedzie mozliwe sensowne jej udowodnienie lub obalenie). Na razie Lew nie spelnia zadnego z tych warunkow (ktorego podalem o przegietosci) wiec, ok, faktycznie mowie o tej przegietosci na wyrost (skoro sam podalem zalozenia jakie musi spelniac), ale na tym polega ten watek zeby kazdy mogl sie bawic w proroka.
Smiesza mnie natomiast posty, ktore probuja udowodnic to, ze lew nie jest przegiety na zasadzie "tutaj nie wygralismy, albo nie bylismy wysoko wiec nie jestesmy przegieci" podczas kiedy obok 3 winy ida dla lwa. Tak samo kotei w Madrycie do malych nie nalezal i lwy go wziely... (nie mowiac juz o tym, ze tam chyba smietanka L5Rowcow grala i jak mamy szukac miarodajnych wynikow to powinnismy w tamta strone patrzec).

I w sumie nie zrozumialem kontekstu ale przytoczyles dokladnie to co mysle czyli

na 'garażowych' imprezach (tak można traktować turnieje lokalne) potrafią i lubią wygrywać decki niestandardowe, bo mogą się metowac na autowinnerów - tyle że na Lwa nie ma mety.

Jesli lew:
- nie posiada mety na honor
- nie dokopie sie do kaseia

to ma stromo pod gorke bo zarowno courtesy, peaceful jak i herbatka z pradem maja odpowiednia sile razenia.

True, tyle, ze lew ma mete na honor... przynajmniej te z ktorymi gralem, a po matchupach z lsc nawet ta meta zwieksza sie do 2 eventow i 2 gosow w fate... co przy konczeniu gry w 5 turze i istnieniu determinow oznacza, ze jezeli meta wejdzie to dragon ma pograne (jaka kolwiek). Jezeli nie wejdzie to albo lsc zdazy albo nie (w 7:10 gier bez mety zdazy).

I to mnie boli najbardziej. Poza shamful injury (ktore i tak jest zalosne na dobra sprawe i na ktore jest meta) nie ma nic.

A nie posługiwać się szczątkowymi wynikami, w których te ilości gier nie mają znaczenia. Jeżeli clan/deck wygra 19 gier na każde 20 jest w oczywisty sposób broken. I to natychmiast odbije się na wynikach turniejów. Tu się na pewno zgodzimy. A jak to będzie 15/20 ? A jak 11/20? A jak będzie 8/20 czy 5/20

Tak, 100% racji, tylko ze jak sam piszesz tego nie za bardzo jest jak uwzglednic. Masz liczone obok ilosc winow, ktore powinien statystycznie zgarnac kazdy klan przy odpowiedniej frekwencji i to powinien byc tez wyznacznik, tego jak klan jest przegiety (na razie i tak nic nie mozna powiedziec bo to ma sens po koncu kotei sezonu). Dlatego korzystam z wlasnej wiedzy + opinii innych.

Rojo twierdzi, że Lew br0ken, ale grał kucem

Jezeli ci chodzi ze dlaczego Rojo gral kucem skoro lew jest broken (bandwagoning) to dlatego, ze Rojo jest loyal... cokolwiek to znaczy. Jezeli zas piszesz, ze on tak twierdzi dlatego, ze gra kucem (lion hate) to mi rece opadaja i szkoda slow...

Imsomuchworth twierdzi, że Lew br0ken - a pamiętasz, jak lałeś z jej pomysłów na życie w Diamondzie i Lotusie?

Pamietam i nie mialo to zadnego przelozenia na wyniki (twierdzenie ze lew jest br0ken), dlatego teraz zalozylem ten topic, aby gdybanie co bardziej ogarniajacych mozna bylo skonfrontowac z wynikami.

Klepek

• temptation Personality
« Odpowiedź #49 dnia: 2010-04-12, 14:58 »
Chcialem tylko powiedziec ze Wasze dywagacje mozecie odlozyc na pare tygodni , bo po erracie LWB gra lwem bardzo sie zmieni.
Wiem , ze niektorzy twierdza ze errata ta jest znikoma , jednak mojim zdaniem BARDZO duzo zmienia.
Poki co zastanawiam sie czy nie zmieni sie wogole domek grany przez lionow . Wcale sie nie zdziwie jak pojawia sie Naked liony na VPI (dodatkowa akcja na stole sie sprzyda) , ja sam zastanawiam sie nad zmiana strongholdu .
Na wplyw ostatnich errat na kotei sezon trzeba bedzie poczekac , ja obstawiam zwiekszona ilosc zwyciestw dla dragonow , lekka obnizke liona i duza obnizke spidera.

PIJ OZON BĘDZIESZ WIELKI
Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #50 dnia: 2010-04-12, 15:02 »
Poza tym, ze kompletnie sie nie zgadzam z twoja przepowiednia to dobrze ze w koncu ktos podjal rekawice i probuje samemu cos po prorokowac :)

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 2010-04-12, 15:04 »
dobra to ja też, po prorokuję, że skorp w tym sezonie nic nie wygra :P (czy już zostałem Nostradamusem? :D )

Klepek

• temptation Personality
« Odpowiedź #52 dnia: 2010-04-12, 15:08 »
Hm o co zaklad ze jednak wygra;)? Stawiam pol litra Ozonu ze jednak wygra :P Do odbioru na nastepnym koteiu. Zaklad;)?

PIJ OZON BĘDZIESZ WIELKI
Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 2010-04-12, 15:09 »
przyjęty

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
« Odpowiedź #54 dnia: 2010-04-12, 15:15 »
Cent - czyzby koteie garazowe znalazly teraz w tobie wiernego kibica?

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 2010-04-12, 15:18 »
liczę, że nawet w Ameryce Płd. nie dadzą rady :P

mam też nadzieję, że świństwa w stylu kotei 22 graczy/ 22 skorpy nie zrobią :P

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
« Odpowiedź #56 dnia: 2010-04-12, 18:32 »
liczę, że nawet w Ameryce Płd. nie dadzą rady :P

Apr 24, 2010 ? Apr 25, 2010 - Moscow, Russian Federation
May 1, 2010 - Rosario, Santa Fe, Argentina
Jun 12, 2010 ? Jun 13, 2010 - Reykjavik, Iceland

To są moi faworyci na ew. zwycięstwo Skorpiona.

Breaker

• Dragon Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: 2010-04-12, 19:31 »
widze kempy ze na potencjalne zwyciestwo skorpa wybrales najwieksze zadupia  ;D  :D

i ja lekko kibicuje klepkowi, wydaje mi sie ze psim swedem sie gdzies jakis ninjas przesliznie...
Mirumoto Breaker
Dragon Clan - Samurai - Magistrate - Duelist - Kensai - Experienced 1 - Harbinger of Winter - House Martell Loyalist - AGOT paratrooper

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #58 dnia: 2010-04-12, 19:35 »
zobaczymy :)
ja w razie co nawet coś smaczniejszego postawię :P (przynajmniej dal menie smaczniejszego :P )

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #59 dnia: 2010-04-13, 11:47 »
Update ilosci graczy i ilosci teoretycznych zwyciestw (ktore zaczynaja nam sie stabilizowac)