Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
no co Ty w stolicy?chbya na pokemony
Do tej dystrybucji jestem dosc sceptyczny, widzac po cenach nie ma szans by bylo to alternatywa dla zbiorowego zamowienia w potomac chociazby.
Dodatkowo ciagle jest ryzyko ze mimo ze bedziemy lojalni nasze dodatkowe pieniadze nie pojda na promocje gry tylko zostana skonsumowane
Dystrybucja w L5R jest chyba chybionym pomyslem gdyz sama idea strongholdow opiera sie na lokalnej metce i jest wspierana przez lokalnych graczy.
Tak to funkcjonuje w Niemczech gdzie jest jeden bardzo mocny stronghold ktory dostaje niesamowita ilosc materialow od AEG.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Jestem po prostu ciekawy jak to sie ma do strongholdowego podejscia ze strony AEG. Bo obecnosc dystrybutora nie spowoduje ze w polsce nagle pojawi sie stronghold level 15 a tylko to oficjalnie daje prawo do storyline'a
Cytat: berto w 2010-03-17, 11:29Jestem po prostu ciekawy jak to sie ma do strongholdowego podejscia ze strony AEG. Bo obecnosc dystrybutora nie spowoduje ze w polsce nagle pojawi sie stronghold level 15 a tylko to oficjalnie daje prawo do storyline'ano nie 15 tylko już od 7 można dostać story line a przy 10 juz jest duzy story line wiec nie 15 do 7 mało brakuje katowicom a i 3 na 5 strongholdów w polsce to bardy
Cały ten grafik i tak jest nieaktualny, więc możliwe że Level7 przeskoczy na 2010 rok. Pamiętajcie, AEG = obsuwa.