Autor Wątek: Centrum Gier Bard - dystrybutorem!  (Przeczytany 3984 razy)

Raven

• Scorpion Clan
  • temptation Personality
  • *
Odp: Centrum Gier Bard - dystrybutorem!
« Odpowiedź #40 dnia: 2010-03-18, 12:04 »
my dostaliśmy w zeszłym tyg fanty za styczeń

popkorn

• inexperienced Personality
« Odpowiedź #41 dnia: 2010-03-18, 12:59 »
bardzo się cieszę że mamy dystrybutora, a jeszcze bardziej ciesze się ze tu zagląda :d

Szkoda tylko, że w mojej okolicy  to niczego nie zmieni :D NIe mamy sklepu w Przemyślu, w Rzeszowie tez nie ma, najlbliższy to Kraków. ( jakies 300 km). MOże dzięki temu że będzie dytrybutor scena się rozwinie, gra stanie sie bardzioej popularma itd. Ja w każdym razie zaryzykuje i zakupy następne postaram się zrobic w Bardzie :D

A co to Strongholdu - jeśłi wykupię IA, podam Katowice, to co z tego będe miał jesli i tak nigdy na turniej do Katowic raczej nie pojadę ( no chyba że Storylina albo Koteia zrobicie)? A jeśli nic nie będę miał to jak ważne jest dla Was żebym był przypisany do Was?

popkorn

url=[/url]

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #42 dnia: 2010-03-18, 13:09 »
Mozesz dogadac sie we Wroclawiu np z Sejmitarem, sadze ze jakos by ci mogl podsylac darmowe fanty z Wrocka (ja nie wiem czy moglbym sie podjac bo aktywnym IA memberem nie jestem). Jezeli zas Katowice to moze dzieki tobie wlasnie bedzie jakis storyline w Polsce i pewnie na niego przyjedziesz :)
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Raven

• Scorpion Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 2010-03-22, 14:18 »
jeśli łupniemy 10 lvl to napewno bedziemy napierać na soryline i czuj sie zaproszony jesli chodzi zaś o promki to odnosnie mamberów IA którzy sie u nas nie pojawiają - musicie się przypominać że chcecie bo jest opcja wysłania promek ja niestaty nie jestem w stanie spamietać was wszystkich nie mówiąc już o waszych adresach

Gurney

• Unicorn Clan
  • experienced Personality
  • *
« Odpowiedź #44 dnia: 2010-03-22, 14:28 »
hej,

tak z ciekawosci jakie sa promki dla czlonkow IA? Cos wiecej niz to co jest dolaczane do heraldow? U mnie w sklepie jakos nie slyszalem, zeby byly inne promki, wiec jesli sa to pozostaje zmienic sklep w IA, co by level poszedl w gore i byly jakies turnieje storyline'owe

pozdro
Pawel

popkorn

• inexperienced Personality
« Odpowiedź #45 dnia: 2010-03-22, 14:29 »
w takim razie jako ze zamierzalem odnowic membership i tak, wskaze Katowice jako moj stronghold :D
url=[/url]

Raven

• Scorpion Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 2010-03-22, 14:52 »
w takim razie jako ze zamierzalem odnowic membership i tak, wskaze Katowice jako moj stronghold :D

cieszy mnie to niezmiernie jeszcze Ci sie IG 2 należy

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 2010-03-23, 09:53 »
ha generalnie fajnie :)

ciekawie ciekawie, szkoda że za stary jestem i nie mam siły siedzieć w sklepie i młodzieży wciągać bo po zaniesieniu szrotu do POZ barda może nawet by ktoś zaczął grać tutej znowu ;)

Shoju na prezydenta! :)

Wilczy

• Crane Clan
  • Personality
  • *
  • You have activated my Trap Card
    • ShadowForum
« Odpowiedź #48 dnia: 2010-03-23, 11:42 »
ha generalnie fajnie :)

ciekawie ciekawie, szkoda że za stary jestem i nie mam siły siedzieć w sklepie i młodzieży wciągać bo po zaniesieniu szrotu do POZ barda może nawet by ktoś zaczął grać tutej znowu ;)

Cent, jakbyś potrzebował to Ci pomogę to rozkręcać, przyjeżdżać na turnieje itp. :P

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 2010-03-26, 13:27 »
czy jakis Oni co ma staly kontakt z bardem moglby sie dowiedziec czy i kiedy bedzie CE 15 w sklepie u nich? bede bardzo zobligowany bo chcialbym wsysnac se podstawke do dragona z nowym ch***ym mempo i miec rulebook wydrukowany i nowe story do poczytania i jakis flashback rare tyż :) 

klusek

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • CEO of Spółka
« Odpowiedź #50 dnia: 2010-03-26, 13:42 »
za jakiś tydzień, do 2.

Oficjalnie Bard zostaje dystrybutorem od maja - więc dopiero wtedy będzie można korzystać z wszystkich dobrodziejstw

Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

horror

• Dragon Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 2010-03-26, 13:51 »
za jakiś tydzień, do 2.

Oficjalnie Bard zostaje dystrybutorem od maja - więc dopiero wtedy będzie można korzystać z wszystkich dobrodziejstw

O dzieki ci Almighty Oni