Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ogolnie to moze mi ktos wytlumaczyc idee wkrecania starych kart po normalnych cenach?Banzai mial jeszcze sens bo te podwojne erki pozwalaly na dozbieranie tego co brakowalo i ogolnie karty troche zeszly z cen... ale to?
i pięćdziesiąty IM READY:D
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Mempa wspaniale pokazuja w jaka strone idzie l5r z dodatku na dodatek , dt bojac sie strasznie powtorzenia sytuacji z lotusa czyt. wyscigu zbrojen , robi praktycznie te same karte dla wszystkich klanow.Mempa sa tego wspanialym przykladem.Pozostaje czekac na czasy , w ktorych bedzie sie gralo takimi samymi kartami w facie w roznych klanach z ta tylko roznica ze na jednych bedzie pisalo target your monk/kensai/samurait/shugenja etc .... target personality with lower force/chi/ph zrob X.Myslalem ze bardziej nudnej rozgrywki jak w samuraiu zrobic sie nie da , jak widac DT potrafi;)
Twoje posty nie wnosza nic do dyskusji a tylko robia burdel. Ale nie przejmuj sie za bardzo tym, duzo osob pisze tutaj bez sensu, takze sam w tym nie jestes
a wg mnie mantisowe jest wlasnie slabe, ra3? łeee taki ranged to sie z byle czego odpala... wg mnie najlepsze maja kraby i liony bo najlatwiejsze do odpalenia a efekt nieslaby- powtarzalny bow? count me in
Z jakich dodatkow sa te karty? Jest TH w Ce15?
Cytat: Ertai w 2010-03-30, 11:38Z jakich dodatkow sa te karty? Jest TH w Ce15?Lewy dolny róg
x1 Armor of Ryux1 Low Stancex1 Ronin Brotherhoodx1 Laying in Waitx1 Slow Deathx1 Travelling Peddlerx1 Wall of Honorx1 Taoist Archerx1 JEVx1 Oni Daikyux1 Insight, Will, Control, Paths of Honor and Gloryx1 Walk in Shadowsx1 Snow Ridersx1 Changing Pathsx1 Yarijitsux1 100Hand Strikex1 Desperate Rush
As both PotD and GotE are sold out and out of print, and the idea behind Banzai and CE 15 is to help new players jump into the game part way into the arc who might otherwise have a tough time getting this out of print rares, CE 15 will not have Harbinger.