Autor Wątek: Sprawy do BARDA - R. Zygadło  (Przeczytany 780 razy)

Rafał Zygadło

• blank Personality
Sprawy do BARDA - R. Zygadło
« dnia: 2010-04-14, 12:33 »
Witam,

Nazywam się Rafał Zygadło i pełnię w firmie bard funkcję Koordynatora Gier Zorganizowanych.

Moim zadaniem jest pomoc sklepom współpracującym z Bardem w organizacji małych i dużych turniejów, kontaktach z Alderac'iem i sprawach pokrewnych. W razie pytań piszcie na rafalzygadlo@bard.pl

Wielkimi krokami zbliżamy się do maja, gdy Bard przejmie obowiązki oficjalnego dystrybutora AEG na Polskę. W związku z tym chciałbym spytać się Was, drodzy gracze, o wasze potrzeby turniejowe.

Z tego co się orientuje, każdy Stronghold Store może co miesiąc zamawiać darmowego Tournament Kita, ale istnieją też odpłatne kity, jak i Imperial Gifty. Czy jesteście nimi zainteresowani?

Proszę o jak najszybszą odpowiedź.

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
« Odpowiedź #1 dnia: 2010-04-14, 12:36 »
Ja mam takie skromne życzenie, żeby za każdym razem na turniejach w Krakowie czy Katowicach było conajmniej 30 osób. (: Wtedy reszta mnie już będzie obchodzić mniej.

Czyli - reklama, reklama, reklama... Bo jest co szczerze reklamować, gdyż gra broni się sama.
« Ostatnia zmiana: 2010-04-14, 12:47 by kempy »
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #2 dnia: 2010-04-14, 12:45 »
Co do Imperial Gifta - TUTAJ znajduje się krótka, fafdziesięcioosobowa lista chętnych :) Co do innych spraw turniejowych - TAK TAK TAK!
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

klusek

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • CEO of Spółka
« Odpowiedź #3 dnia: 2010-04-14, 13:17 »
Witam,

Nazywam się Rafał Zygadło i pełnię w firmie bard funkcję Koordynatora Gier Zorganizowanych.

Moim zadaniem jest pomoc sklepom współpracującym z Bardem w organizacji małych i dużych turniejów, kontaktach z Alderac'iem i sprawach pokrewnych. W razie pytań piszcie na rafalzygadlo@bard.pl

Wielkimi krokami zbliżamy się do maja, gdy Bard przejmie obowiązki oficjalnego dystrybutora AEG na Polskę. W związku z tym chciałbym spytać się Was, drodzy gracze, o wasze potrzeby turniejowe.

Z tego co się orientuje, każdy Stronghold Store może co miesiąc zamawiać darmowego Tournament Kita, ale istnieją też odpłatne kity, jak i Imperial Gifty. Czy jesteście nimi zainteresowani?

Proszę o jak najszybszą odpowiedź.

Co jest w tych platnych kitach - i ile to kosztuje??

Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

Manit0u

• Phoenix Clan
  • temptation Personality
  • *
  • Hmmm...
Odp: Sprawy do BARDA - R. Zygadło
« Odpowiedź #4 dnia: 2010-04-14, 15:18 »
Off-topic pytanko: Kiedy planujecie zaktualizowac ceny do (bardziej) aktualnych kursow rynkowych waluty zagranicznej? Ostatnio chcialem zamowic cos do BFG ale wyszlo na to, ze zamawiajac bezposrednio z Anglii wyszlo mi 200zl mniej (z kosztami wysylki) za to samo...
Time is precious. Waste it wisely.

Rafał Zygadło

• blank Personality
« Odpowiedź #5 dnia: 2010-04-17, 01:22 »

Co jest w tych platnych kitach - i ile to kosztuje??

Próbowałem dzisiaj znaleźć te szczegóły, ale nie udało mi się zlokalizować tych kitów na ich stronie. Albo zmienia się zawartość, albo zrezygnowali z tych kitów.

Gdybyście kiedyś usłyszeli o jakiś specjalnych kitach/gadżetach, którymi bylibyście zainteresowani, to nie wahajcie się napisać maila/PW, a ja postaram się wam to sprowadzić.

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #6 dnia: 2010-04-17, 02:05 »
IMPERIAL GIFT 1 i 2 ?!
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Rafał Zygadło

• blank Personality
« Odpowiedź #7 dnia: 2010-04-18, 00:48 »
Nie wiem jak wygląda sprawa z dostępnością u nich IG1, ale IG2 na pewno będę załatwiał, oraz zorientuje się kiedy będę mógł zamówić IG3.