Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
ściągnijcie Tauera ;-) chłopak z dawnych czasów dokonał reaktwacji - neistety już w Poznaniu
Cytat: jabbas w 2012-07-16, 23:01ściągnijcie Tauera ;-) chłopak z dawnych czasów dokonał reaktwacji - neistety już w Poznaniu Nie mam pojecia co Ty do mnie mowisz Ja na tym forum nikogo nie znam. Liczylem ze sie jakas dobra dusza z Poznania znajdzie i mi odpisze, ale chyba wszyscy sa albo na urlopach, albo L5R w Poznaniu juz umarlo i sie spoznilem o 2 lata z wlasna reaktywacja :/
Cent jest wkurwiony na tą grę a szczególnie zabiegi cudownego wydawcy i po Barcelonie ma zamiar zakończyć współpracę.Nie mam siana (proxy mnie wkurwiają od zawsze a szczególnie ich przygotowywanie bo patrz punkt 3 o braku czasu ) ), nie chce mi się, czasu coraz mniej.Wolę RPG/planszówki, które nie doją ze mnie kasy jak z debila.
Cent jest wkurwiony na tą grę a szczególnie zabiegi cudownego wydawcy i po Barcelonie ma zamiar zakończyć współpracę.Nie mam siana (proxy mnie wkurwiają od zawsze a szczególnie ich przygotowywanie bo patrz punkt 3 o braku czasu ) ), nie chce mi się, czasu coraz mniej.
Nie wiem czy można kupić, kiedyś miał bard ale po cenach z kosmosu i poza 1 boxem to chyba nic tam nie kupiłem. Ja sobie radziłem kupując w Bydgoszczy u jabbasa z dostawą do domu (studenciaki mi przywoziły )