Autor Wątek: Poznań - (re)aktywacja!  (Przeczytany 57543 razy)

Duckingman

• blank Personality
Odp: Poznań - (re)aktywacja!
« Odpowiedź #360 dnia: 2012-11-06, 13:42 »
Dostalem info od wlasciciela Wilczka ze od wczoraj ruszyli z L5R. Czy ktos z Poznania jest kto chcialby sie tam spotkac i pograc? Ja pomalu trace nadzieje, ze bede mial z kim grac poza malzonka, a z nia gram na taliach opartych o karty z Celestiana bo sa tanie jak barszcz :D

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #361 dnia: 2012-11-06, 15:06 »
Pewnie mogę wpaść kiedyś...
Przytargam niepotrzebne pudła z c/uc standardowo, pozbędę się śmieci a młodym można pooddawać to za darmo niech się cieszą :D
Shoju na prezydenta! :)

Mycek

• Spider Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #362 dnia: 2012-11-06, 20:37 »
Jak narazie wciąż gram w legendę i jestem w poznaniu. Podajcie jakiś termin i godzinę a sprobuje znaleźć czas wpaść
"Die!" - Chuda Mishime

Duckingman

• blank Personality
« Odpowiedź #363 dnia: 2012-11-07, 10:44 »
Zorientuje sie w Wilczku co planuja w sprawie L5R. Wiem ze na Ratajach co tydzien gdzies graja w ktorys dzien i wowczas moznaby sie tam przejsc. Obadam sprawe i napisze jak najszybciej :)

Duckingman

• blank Personality
« Odpowiedź #364 dnia: 2012-11-09, 10:00 »
Juz wiem wiecej :) Wilczek organizuje w kazda srode duzy event z grami w MDK Jubilat na os. Tysiaclecia (od 17 do 22). Moznaby sie tam spotkac w najblizsza srode jesli wam pasuje.

Co do towaru jakim dysponuje Wilczek to dowiedzialem sie przez GG ze, cytuje "mamy na stanie pełen wybór L5K z najnowszych dodatków", a co do cen "ceny boosterków 14,99, a podstawki 59,99". Co to dokladnie jest pewnie bedzie mozna dowiedziec sie w srode :D

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #365 dnia: 2012-11-09, 13:22 »
Jak mogę sprzedać all co mam za przystępną cenę, jest tego w pizdut (Cała obecna edycja łącznie z FL, poza ostatnim dodatkiem z którego jest z 10 boosterków, do tego pudełko i mata z barcelony :P ).
Pudeł jest tyle, że nie wyobrażam sobie wysyłania tego, jakby byli chętni na jakiś jednorazowy wydatek i od razu głęboką wodę to dawać ich do mnie :D

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
« Odpowiedź #366 dnia: 2012-11-09, 13:31 »
Właściwie do Poznania nie jest tak daleko...
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

Duckingman

• blank Personality
« Odpowiedź #367 dnia: 2012-11-14, 09:31 »
Gdyby ktos myslal nad przyjsciem dzis do MDK na Tysiacleciu to mnie niestety nie bedzie bo sie rozchorowalem :/

Czy ktos wogole do tego watku zaglada kto bylby zainteresowany spotkaniem? :D

Mycek

• Spider Clan
  • blank Personality
  • *
« Odpowiedź #368 dnia: 2012-11-14, 15:50 »
Zaglądają, ale jest nas tak niewiele, że jest to niezauważalne. Może opiszę wygląd sceny L5R w Poznaniu:
1) Centurion-scorpion- jedyny rodowity Poznaniak który gra/grał w l5r, jednak odchodzi na emeryturę, ale karty wciąż ma więc jakby go ładnie poprosić może jeszcze zagra pożegnalne partie.
2) Artur-unicorn- (na forum d'arturo czy jakos tak)- Bydgoszczo-Poznaniak, sprzedał karty ale jakby dać mu deck to zagra, wicąż lubi krążki
3) Ja-spider- chociaż mało to wciąż gram, i mam swoje karty, także myślę, że zagramy
I to wszystko, no może jeszcze parę osób się przewinęło ale raczej chwilowo
"Die!" - Chuda Mishime

Duckingman

• blank Personality
« Odpowiedź #369 dnia: 2012-11-14, 16:57 »
Powiem Ci tak. Jak zaczynalem zabawe w Veto to w Poznaniu grala w ta gre poza mna i moja zona jeszcze 1 osoba. Obecnie mamy scene liczaca ponad 10 osob z czego tylko polowa to studenci.

Jesli sie w dwojke zmobilizujemy i postaramy regularnie spotykac by pograc w tym MDK w ktorym organizuje eventy Wilczek to wraz ze wsparciem Wilczka (ktoremu wszak tez zalezy na rozkreceniu sceny L5R bo wowczas bedzie mial monopol na ta gre w Poznaniu) powinno udac sie pozyskac nowych graczy. Tam gra sporo magicowskow wiec tylko trzeba ich przeciagnac na jasna strone mocy :D

Duckingman

• blank Personality
« Odpowiedź #370 dnia: 2012-11-22, 11:39 »
Wilczkek ma juz pierwszy sukces. Pozyskal 1 gracza wiec jest nas juz dwoch :D Mycek czekamy na Ciebie :)

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
« Odpowiedź #371 dnia: 2012-11-22, 11:56 »
Czekamy na efekt kuli snieznej ktora wgniecie w ziemie zezwlok Centa. :^)
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #372 dnia: 2012-11-22, 12:25 »
no ja też czekam....
Nie chciałbym być złym prorokiem ale daje wilczkowi jakieś 3 do 5 miesięcy zanim się kapnie, że l5r się nigdy nie będzie opłacać i zrezygnuje.

Duckingman

• blank Personality
« Odpowiedź #373 dnia: 2012-11-22, 12:32 »
Wczoraj bylem na tej ich srodzie w MDK na os. Tysiaclecia i wydaje sie ze sa ostro napaleni zeby nawet jakas lige probowac robic tak wiec zobaczymy jak to bedzie. Napewno by pomoglo w budowaniu poznanskiej sceny gdybys Ty i Mycek zaczeli przychodzic :)

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
« Odpowiedź #374 dnia: 2012-11-22, 12:51 »
no ja też czekam....
Nie chciałbym być złym prorokiem ale daje wilczkowi jakieś 3 do 5 miesięcy zanim się kapnie, że l5r się nigdy nie będzie opłacać i zrezygnuje.

Opłacać? Chodzisz do kina bo Ci się to opłaca? Wyjezdzasz na wczasy bo sie oplaca? Wydajesz hajs na koks i dziwki bo sie to oplaca? O co kaman?

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #375 dnia: 2012-11-22, 12:58 »
Kempy jesteś głupi czy udajesz?
Sklepowi albo się coś opłaca albo nie. Koniec i kropka. (jabbas jest wyjątkiem ale nie każdy prowadzący sklep musi być zaraz takim zapaleńcem jak on ;) ) Sklep który inaczej podchodzi do sprawy .... a stop, takie sklepy nie istnieją bo znikają w mniej niż rok.

@Duckingman
Może uda się zajrzeć do tego MDK, tym bardziej że bardzo chętnie bym im tam zaniósł te pudła z c/uc, do casualowego grania można w pizdut deków z tego złożyć i mieć fun. Przypomnij mi PMką w przyszły poniedziałek, może się jakoś zgadamy.

Duckingman

• blank Personality
« Odpowiedź #376 dnia: 2012-11-22, 13:01 »
no ja też czekam....

Opłacać? Chodzisz do kina bo Ci się to opłaca? Wyjezdzasz na wczasy bo sie oplaca? Wydajesz hajs na koks i dziwki bo sie to oplaca? O co kaman?

Z tymi dziwkami to chyba nienajlepszy przyklad. Co poniektorym co maja zone i dzieci na utrzymaniu moglaby sie akurat taka opcja bardziej oplacac ;)

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
« Odpowiedź #377 dnia: 2012-11-22, 13:28 »
Kempy jesteś głupi czy udajesz?

Umknelo mi z twojego posta 'wilczkowi', a to wywraca wszystko do gory nogami.

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #378 dnia: 2012-11-22, 14:28 »
No bo już się bałem. ;)
I bot może się mylić :P

Duckingman

• blank Personality
« Odpowiedź #379 dnia: 2012-11-22, 18:41 »
Może uda się zajrzeć do tego MDK, tym bardziej że bardzo chętnie bym im tam zaniósł te pudła z c/uc, do casualowego grania można w pizdut deków z tego złożyć i mieć fun. Przypomnij mi PMką w przyszły poniedziałek, może się jakoś zgadamy.

Akurat w nastepna srode nie bede tam jechal, ale za dwa tygodnie bardzo chetnie sie umowie na spotkanie i pogranie kilku partyjek :D