Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Yogo Rieko dostanie akcję zabierającą honor i tyle będzie z iskierki w mroku Zauważył ktoś gdzieś daty rozpoczęcia previu ?
wcze śniej misiu bo pre są zwykle tydzien przed date releasa
Całe szczęście zarzucili support dla tego blank domku konikowego
CytujCałe szczęście zarzucili support dla tego blank domku konikowegoWnosisz po nazwie jednej karty? Czy masz cos wiecej na poparcie tezy?
Geez juz taka straszna mam opinie ? Sam jestem zywo ciekaw czy bedzie suport do bmek stad pytanie.
Ależ skąd, nie masz aż tak strasznej opinii a tak wracając do panien wojny, mam nadzieję że pójdą w ta stronę bo to chyba największa szansa na śmigający deck.
CytujAleż skąd, nie masz aż tak strasznej opinii a tak wracając do panien wojny, mam nadzieję że pójdą w ta stronę bo to chyba największa szansa na śmigający deck.Przed Khol Wallem też wszyscy liczyli na suport pod NPoM lub SH, był totalnie nowy way (lub rozwinięcie i wymaksowanie istniejącego).Niewątpliwie jednka na dzień dzisiejszy BMki są chyba najsilniejszem theme chociaż comanderzy je gonią, a jeszcze kilka kart pod tictaków i jakieś dwie sensowne postacie i ten deck też może być ciekawy.Jedno jest pewne scouci leżą i kwiczą i nic się nie da zrobić z nimi.
A ja tam myślałem, że najlepszym deckiem na konie są hero na crabach
CytujA ja tam myślałem, że najlepszym deckiem na konie są hero na crabachA no muszę ci klusek przyznac w pewnym stopniu racje deck Hero też daje sobie nie zgorzej radę
Cytat: Shinjo Drożdż w 2010-04-20, 22:24CytujA ja tam myślałem, że najlepszym deckiem na konie są hero na crabachA no muszę ci klusek przyznac w pewnym stopniu racje deck Hero też daje sobie nie zgorzej radęNiezgorzej? Hero/Tatsuma na TUP to jedyny kucowy deck, który ostatnio dobija się do topów.