Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
przeciwnika GoS, Border Ambush... a jak nie bede mógł zagrać to zrzuce z tiktaka
Cytat: Ertai w 2010-05-12, 15:05CytujW ogóle to całkiem uniwersalnie ta karta wygląda i może wejść nawet do decków bez akcji dyshonorujących.Rozwiniesz mysl?Ja sądzę, że kolega miał na myśli decki typu:Cranowe OświecenieSpiderowy HonorUnicornowa Limited Controla
CytujW ogóle to całkiem uniwersalnie ta karta wygląda i może wejść nawet do decków bez akcji dyshonorujących.Rozwiniesz mysl?
W ogóle to całkiem uniwersalnie ta karta wygląda i może wejść nawet do decków bez akcji dyshonorujących.
up na głównejhttp://www.l5r.com/images/RecklessConfrontation.jpgmi to na kartę dla do BM'ek pasuje...
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Fajna karta, ale bez rewelacji - moim zdaniem Low Stance i tak lepszy W obecnej mecie wszystkie militarki i tak grają 3x Justly więc tak jak powiedziałem powyżej karta tylko solidna
o wy niewedukowane istoty ta karta jest w tej chwili obok rusha kolejnym must have w koniku Bo większość decków gra na UP a to daje boosta do PH.W BMkach nad tą kartą nie ma nwet dyskusji po prostu musi wejść Co do Justly to w poprzedniej edycji też było też je ludzie mieli w deckach a jakoś mój deck na reduksji działał
ć Co do Justly to w poprzedniej edycji też było też je ludzie mieli w deckach a jakoś mój deck na reduksji działał
W BM to jest dużo lepsze bo Low Stance wejdzie dopiero przed resolution a to wchodzi od razu i od razu można poprawić Yu-Pan czy Desperate Rush'em, a tak to koleś dotknięty Low Stance dalej może zrobić brzydkie kuku.
eee bardzo fajna karta. Do BM jak znalazl (zwlaszcza ze tam 4-5PH to norma)Lew tez sie moze ucieszyc- tam PH podobnej wartosci.ale tez bez zgiecia-jak sie w deckach pojawi duzo JEV lub shamefulli to troche kaplica.Cytat: misiaczek w 2010-05-13, 12:52W BM to jest dużo lepsze bo Low Stance wejdzie dopiero przed resolution a to wchodzi od razu i od razu można poprawić Yu-Pan czy Desperate Rush'em, a tak to koleś dotknięty Low Stance dalej może zrobić brzydkie kuku..nie demonizujmy Desperate Rush. Personalki z followerem to nie zdejmie.