Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Gaijin, to że każdy nie-amerykanin może się DOMYŚLIĆ że to (nie) działa nie oznacza, że ruleboyzi się z tym zgodzą. Mi np. udowadniali, że Fosuta działa tak jak im się wydaje że działa na podstawie precedensu, który był wzięty z dupy, i to cudzej.
Znalazłem w swoim mózgu, chociaż wiem, że przypadku Rules Junty to może być za mało.
Cytat: sejmitar w 2010-05-14, 22:13Gaijin, to że każdy nie-amerykanin może się DOMYŚLIĆ że to (nie) działa nie oznacza, że ruleboyzi się z tym zgodzą. Mi np. udowadniali, że Fosuta działa tak jak im się wydaje że działa na podstawie precedensu, który był wzięty z dupy, i to cudzej.Wiem, i dlatego w pierwszym zdaniu swojego posta napisałem:CytujZnalazłem w swoim mózgu, chociaż wiem, że przypadku Rules Junty to może być za mało.
Cytat: gaijin w 2010-05-14, 23:01Cytat: sejmitar w 2010-05-14, 22:13Gaijin, to że każdy nie-amerykanin może się DOMYŚLIĆ że to (nie) działa nie oznacza, że ruleboyzi się z tym zgodzą. Mi np. udowadniali, że Fosuta działa tak jak im się wydaje że działa na podstawie precedensu, który był wzięty z dupy, i to cudzej.Wiem, i dlatego w pierwszym zdaniu swojego posta napisałem:CytujZnalazłem w swoim mózgu, chociaż wiem, że przypadku Rules Junty to może być za mało.Dlatego cię pytałem o źródła. Text 'myślę że tak to działa' nie działa w L5R.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Meh, nic nie zmienia. Juz tyle tego jest, ze wypuszczanie kolejnego typu karty z efektem, ktory dziala tak samo jak cos innego tylko gorzej... bez sensu... no ale hej event jest eventem i sie za niego nie placi