Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
a sa jakies holdingi w tym dodatku bo ja chyba nie widzialem
All strongholds are battle focused. The Berserkers are about getting into battle and never mind the consequences, the Lion is about making sure that their heroes are as effective as they can be in battle and the Crane stronghold is about benefits of looking good when you win!
Cytujthe Crane stronghold is about benefits of looking good when you win!
the Crane stronghold is about benefits of looking good when you win!
Cytat: Suzan w 2010-06-01, 17:24Cytujthe Crane stronghold is about benefits of looking good when you win! Wygrywasz duel. Jesteś zajebisty. Cesarzowa favors you (spróbuj tutaj, mociumpanie, wymyślec pasujący polski odpowiednik...).
Wygrywasz duel. Jesteś zajebisty. Cesarzowa favors you (spróbuj tutaj, mociumpanie, wymyślec pasujący polski odpowiednik...).
Cesarzowa okazuje Ci przychylność
Cytat: Raven w 2010-06-01, 17:40Cesarzowa okazuje Ci przychylność Myślałem nad "względami", ale Twoja opcja lepsza .
cesarzowa jest ci przychylna.BTW, to ja poprosze jednak jakis inny support do lwa,moze jakis fajnych herosow w przyzwoitej cenie?
zalozymy sie o czworopak browara ze w kolejnych dodatkach herosi w lwie beda dostawac akcje(jak juz) z kosztem bow?ale odpowiadajac na twoja zaczepke-> chetnie zobaczylbym lwa dajacego +1PH (jak ta shugaska w SE).
Cytat: quas w 2010-06-01, 22:12zalozymy sie o czworopak browara ze w kolejnych dodatkach herosi w lwie beda dostawac akcje(jak juz) z kosztem bow?ale odpowiadajac na twoja zaczepke-> chetnie zobaczylbym lwa dajacego +1PH (jak ta shugaska w SE).szkoda tylko ze to nie byl szugas <lol>
a wroc,mea culpa . skojarzyla mi sie z shugasem bo nie mogla sie-puknac...i pamietam taka traumatyczna gre z Ravenem kiedy tylko patrzylem jak honor mi lecial na lep na szyje bo mnie w natchnieniu "doberej passy" podkusilo wystawic.