Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie łapie czym wy się tak jaracie, przecież ta postać jest poniżej przeciętnej
Cytat: Raven w 2010-05-17, 15:01nie łapie czym wy się tak jaracie, przecież ta postać jest poniżej przeciętnej Rejwen jak mozesz tak brutalnie psuc ludziom frajde z prewiu? ;-)
bo nie lubie patrzec jak ludzie się sami oszukują, ale że nie dociera... mam po prostu pogląd ze w skorpie nie ma uniwersalnych boxów jak postać nie ma zdolności to jest do doopy
Dzięki temu nikt nie zapomni jak żałosne są teraz skorpiony i dlaczego nie powinniśmy się żadnymi podniecać.
Cytat: Raven w 2010-05-17, 21:22bo nie lubie patrzec jak ludzie się sami oszukują, ale że nie dociera... mam po prostu pogląd ze w skorpie nie ma uniwersalnych boxów jak postać nie ma zdolności to jest do doopyKurde, Raven, masz 200% prawdy. Od teraz KAŻDY post o skorpionie/prevach/czymkolwiek związanym musi się zaczynac:To jest do dupy.Nie na turnieje.Podstawka do piwa.Liona/LSC/Breeedera/wstaw_tu_jakis_topowy_deck i tak nie pokona.Lion lepszy.Dragon lepszy. I tak jest Oyo Seido wiec posysa.Dyshonor jest niegrywalny.W Samuraju było lepiej.Ninje sux.Dzięki temu nikt nie zapomni jak żałosne są teraz skorpiony i dlaczego nie powinniśmy się żadnymi podniecać.
Cytat: Sephirion w 2010-05-17, 21:37Dzięki temu nikt nie zapomni jak żałosne są teraz skorpiony i dlaczego nie powinniśmy się żadnymi podniecać. Znaczy wiesz, ja już teraz wkładam ninje (wreszcie chapię brakujących dwóch Suborów), i zamierzam się zajebiście bawić. Poza tym to w sumie lepiej, ze ludzie myślą, że Skorp jest niegrywalny. Bo można pojechać i pogromić ludzi z totalnego partyzanta =P (jak już będzie grywalny ofc =)).
nie w tym rzecz stary, akcje wychodzą do skorpa coraz lepsze Proper Deference mi sie bardzo podoba Relentless Conviction oraz claw and shell, ale powiedzmy sobie szczerze postacie do politycznej wersji scorpa dostajemy słabe i nie ma sie co jarać że dostalismy postać bez zdolności którtą można bownąć do domu albo podłączyć jeden z nielicznych czarów które z scorpie warto używać. Teraz pytanie: czy jak nie powiem że ta postać jest słaba (choć to zgodne z prawdą) poczujesz sie lepiej albo decki scorpowe zaczną działać?
Ten tu, Yoshihara i Miroki daje 7 sensownych szugasów w dyshonorze, co pozwala już grać paroma fajnymi rzeczami (choćby walking the wayem).
Flint, Sephirion : zapomnieliście o inwokacji ("To jest do dupy(...)"Jak się bawię hobbystycznie dyshonorem, to na pewno się ten duch zamordowany do środka zmieści. A może się uda wrzucić ją pewnego Fenola, bo tam bardzo mi potrzeba kurtierów...
Fenix dyshonor - ktos ponoc widzial taki w pradze
3x Yoshi, 3x Goryl, Miroki, Kaziu, Rieko, Dziadzia Fosut = 10 szugasów wartych zastanowienia .
Z Rieko exp w dyshonorze bym się mimo wszystko zastanawiał, aż tak nie szaleje.