Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Strategic Keep - jak ja tego 3 sztuki w LSC zmieszczę... niech żyje nam popyt na Determined Force
Deny the hord- karta typu final duty, wejdzie do większości decków.
dlatego napisalem ze substytut.i nie wiem tylko czemu chlopaki sie tak cieszyli ze rewelacyjna ktora boostuje swarma.
Cytat: quas w 2010-06-22, 12:40dlatego napisalem ze substytut.i nie wiem tylko czemu chlopaki sie tak cieszyli ze rewelacyjna ktora boostuje swarma.jest gorsze od flanki bo przeciwnik moze sobie zabić zbowowanego kolesia
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Cytat: Raven w 2010-06-22, 13:33Cytat: quas w 2010-06-22, 12:40dlatego napisalem ze substytut.i nie wiem tylko czemu chlopaki sie tak cieszyli ze rewelacyjna ktora boostuje swarma.jest gorsze od flanki bo przeciwnik moze sobie zabić zbowowanego kolesiajak sobie stuknie krowe zamiast jakiegos knypka-pewnie w to wejdzieszi nikt nie broni najpierw zabijac,potem bowowac.IMO fajna zabawka,choc nie do kazdego decka.
Cytat: quas w 2010-06-22, 14:46Cytat: Raven w 2010-06-22, 13:33Cytat: quas w 2010-06-22, 12:40dlatego napisalem ze substytut.i nie wiem tylko czemu chlopaki sie tak cieszyli ze rewelacyjna ktora boostuje swarma.jest gorsze od flanki bo przeciwnik moze sobie zabić zbowowanego kolesiajak sobie stuknie krowe zamiast jakiegos knypka-pewnie w to wejdzieszi nikt nie broni najpierw zabijac,potem bowowac.IMO fajna zabawka,choc nie do kazdego decka.tak chyba ze sie wcześniej do jakiegos kosztu jakimś parchem zbowowałto raz a dwa tak mi przyszło do głowy że jak jedzie jadna postacią albo po wymianie ciosów zostanie jedna twoja i jedna jego to ta karta zajmuje tylko miejsce na ręce
Cytat: Raven w 2010-06-22, 14:53Cytat: quas w 2010-06-22, 14:46Cytat: Raven w 2010-06-22, 13:33Cytat: quas w 2010-06-22, 12:40dlatego napisalem ze substytut.i nie wiem tylko czemu chlopaki sie tak cieszyli ze rewelacyjna ktora boostuje swarma.jest gorsze od flanki bo przeciwnik moze sobie zabić zbowowanego kolesiajak sobie stuknie krowe zamiast jakiegos knypka-pewnie w to wejdzieszi nikt nie broni najpierw zabijac,potem bowowac.IMO fajna zabawka,choc nie do kazdego decka.tak chyba ze sie wcześniej do jakiegos kosztu jakimś parchem zbowowałto raz a dwa tak mi przyszło do głowy że jak jedzie jadna postacią albo po wymianie ciosów zostanie jedna twoja i jedna jego to ta karta zajmuje tylko miejsce na ręceok chłopaki możecie sobie mówić o tej karcie co chcecie - ja i tak do mantisa wcisnę to cudo i ilości 3 szt.