Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Agasha Gifu- bardo fajny shugas z 4F, tak samo, może wejdzie mi do mantisa
Cytat: Matsu Girro w 2010-05-25, 08:45Agasha Gifu- bardo fajny shugas z 4F, tak samo, może wejdzie mi do mantisa jak ostatnio składałem TDB na szugasach, to nie miałem w fate za bardzo kart z elemental keywordami. Biorąc pod uwagę nowego szugasa mantisowego, to to za 8 się nie opłaca za bardzo...
fajne keywardy
wyszedł balrog i troll do klasera
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Mea culpa. Masz racje. Bridge mnie zmylil (srsly po co wydawac karte ktora nie dziala )
Witam bo to chyba mój pierwszy post tutaj.Gram fenolami, więc się wypowiem na temat Bairei. W innym poście zjechany przez wszystkich, że jest niegrywalny a mnie się podoba. Przede wszystkim ma navala i kawalerię i to jest najważniejsze - 5 szugas naval i chyba jedenasty z kawalerią w moim decku. Do tego ma czasami draw czaru. Dawanie navala jest słabe ale może zadecydować, że słabą postacią rzucę Aikune w navalu. Jest też anty-mantisowe.Wszyscy go zjechali a ja go do decku wkładam.Pozdrawiam.