Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
brakowalo kilku unikalnych postaci w decku
kto chce marudzic niech marudzi ...zobaczymy w grach jak to bedzie
hehehe, a jak patrzyc na xp4? przez pryzmat non uniqow? ok jesli bylby to Isawa blablabla nie bylby taki zly ale Bairei powinien trzymac poziom. To nie jest poziom uniqa xp...
hehehe, a jak patrzyc na xp4? przez pryzmat non uniqow?(...) To nie jest poziom uniqa xp...
ale fakt odkąd gram to postacie exp4 to byly twarde sztuki
no nie wiem fenom ma chyba najwięcej grywalnych uników których się wykorzystuje i nie wiem to ze jest kosmicznie drogi w stosunku do tego co wnosi to go ratujejakby był za 8 był by OK ale za 9 to naprawdę wielka różnica
oj tam oj tamwystarczy wiecej holdingow z 3 produkcji i sie wszystko uda...wiem ze fenol ma duzo unikalnych fajnych postaci ale ja chce miec caly fate unikow:) oczywiscie poza holdingami
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
teraz nie ma lsc
Cytat: marecky w 2010-06-01, 17:32teraz nie ma lscjest i ma sie dobrze. nawet troche spowolnione nadal bedzie smigac
a po co? po prostu bedzie sie je zagrywalo nie tak jak teraz w 4tej turze wszystkie, tylko jedno na ture, raz impromptu raz sake. LSD to niestety za dobry deck zeby go tak ot uwalic w jeden dodatek.
[zerratowac jednego typa i bedzie po problemie (podniesc koszt o 1). skoro to bedzie taka era militarek to juz widze ten ogrom "sajdowania" antyhonorowemu,szczegolnie w fate gdzie jest notorycznie za malo miejsca.wtedy masz lepiej z honorowkami a slabiej z inna militarka na "pure-wjazd".
Cytat: quas w 2010-06-02, 00:10[zerratowac jednego typa i bedzie po problemie (podniesc koszt o 1). skoro to bedzie taka era militarek to juz widze ten ogrom "sajdowania" antyhonorowemu,szczegolnie w fate gdzie jest notorycznie za malo miejsca.wtedy masz lepiej z honorowkami a slabiej z inna militarka na "pure-wjazd".podniesienie tego kosztu o jeden nic nie zmieni LSC może spokojnie grać na wiekszych typach bardziej duelowy ( np takim dekiem grał gość z Pragi z którym grałem) i dalej jest w stanie dobijać przy 4 prowincjachmoże spokojnie modyfikowac gainy i dzielić na różne fazy i tury bedzie trzeba bardziej umiejętnie zyskiwać honor