Autor Wątek: Jak bedzie wyglądało środowisko po TPW  (Przeczytany 12799 razy)

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
Jak bedzie wyglądało środowisko po TPW
« Odpowiedź #20 dnia: 2010-05-31, 16:24 »
calkowicie się mylisz teraz też mogli grac na indidentach deedsach i eventach ale nikt nie gram aż na takim side

Tak Walec, incident mial jeszcze na sobie wydrukowana battle akcje, ktora byla bardzo grywalna... a nie czekaj...
Deedsy to nie holding, ktory sie wysadza do swojej akcji przez co cie i tak opoznia (no i sa corrupty ;P).. a nie czekaj...
Na eventach absolutnie nikt nie gral i nie gra, nawet na 1 sztuce, a co dopiero na 2... a nie czekaj.
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Raven

• Scorpion Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 2010-05-31, 16:37 »
Jesli dobrze rozumiem ta akcje to mysle ze zle zagrana moze zrobic wiecej zlego niz dobrego.

Ostatnie dwie prowincje honoru. Honor na 34. Militarka z Actions... na rece jedzie ufna cala ferajna na jedna prowincje. Bitwa i honor oglasza ze odpala np. Wall of Honor. Militarka reaguje Actions... na co Honor neguje z pomoca Thriving Light gain z WoH i ma teraz otwarta furtke na dobicie do 40 z innych kart.

nie rozumiem... chcesz zredukować zanegowanego gaina, nie mozesz zredukować czegoś czego nie ma
chce zanegować swój gain, zeby actions nie zadziałało dzięki czemu może dalej próbować zagrywać inne karty dające honor w nadziei, że przeciwnik nie ma drugiego Actions

ok ale do tego musisz byćactive playerem bo inaczej nie działa

Breaker

• Dragon Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 2010-05-31, 16:38 »
incidenty sa w kazdym wygrywajacym decku... lsc, naked lion i breeder... a czekaj, nie ma ich bo nie pomaga wygrac w zaden sposob. meta to nie wszystko, trzeba miec jeszcze czym wygrywac. co z tego ze napakujesz milion ton mety jak NIC nie bedziesz mial do wygrywania.

ale ofcors, pakuj wiecej mety  ;)
Mirumoto Breaker
Dragon Clan - Samurai - Magistrate - Duelist - Kensai - Experienced 1 - Harbinger of Winter - House Martell Loyalist - AGOT paratrooper

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #23 dnia: 2010-05-31, 16:40 »
Niezrozumialy post Breakera jest niezrozumialy :)
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #24 dnia: 2010-05-31, 16:40 »
Stary ty sie kufa uspokój - pojebało cię czy co? grałem honorówkami 4 klanów, grałem podjazdówkami 5 klanów i wiem co i jak honorówki nie będą teraz takimi mózgo trzepami jak choćby deck dla dziewczyn czyli LSC

honorówki dalej beda smigać wiem o tym może nie będzie tak że spotykaja się w top 4 cztery honorówki ale będą może nie odrazu po wyjściu dodatku
niby obie karty mają battle akcje ale nie są to jakiś super akcje i nie do każdego deku a napewno sa akcje lepsze

Walec

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #25 dnia: 2010-05-31, 16:42 »
Stary ty sie kufa uspokój - pojebało cię czy co?

Spokojnie, tylko nie placz, wszyscy wiemy jak bardzo jestes zajebisty.

niby obie karty mają battle akcje ale nie są to jakiś super akcje i nie do każdego deku a napewno sa akcje lepsze

Moze i sa lepsze akcje, ale te akcje nie zapewniaja ci zwyciestwa z honorwkami. Jezeli bedziesz mial ciut gorsza akcje, ktora zdejmuje ci problem honorwek z glowy, a ciut lepsza akcje, ktora tego nie robi to co wybierasz?

Breaker

• Dragon Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 2010-05-31, 16:44 »
akcje ktora wygrywa mi gre  ;) i pierdole mete
Mirumoto Breaker
Dragon Clan - Samurai - Magistrate - Duelist - Kensai - Experienced 1 - Harbinger of Winter - House Martell Loyalist - AGOT paratrooper

berto

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • the
« Odpowiedź #27 dnia: 2010-05-31, 16:46 »
jak ktos narzeka na honorowki to dishonor zaprasza po ostatnich wzmocnieniach jestesmy silni i zajebisci :)

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #28 dnia: 2010-05-31, 16:48 »
jak ktos narzeka na honorowki to dishonor zaprasza po ostatnich wzmocnieniach jestesmy silni i zajebisci

Hehe spokojnie, nie ma co kopac lezacego :)

klusek

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • CEO of Spółka
Odp: Jak bedzie wyglądało środowisko po TPW
« Odpowiedź #29 dnia: 2010-05-31, 16:59 »
Ja moge się założyć z każdym o flaszkę, że złożę scorpowy dishonor po TPW i w każdym turnieju będę robił minimalnie 3-1, 4-1, 5-1, 6-1 itd.

Chętni mogą się zgłaszać - START :)

Spółka Rządzi , Spółka Radzi , Spółka nigdy Cie nie zdradzi!

Raven

• Scorpion Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #30 dnia: 2010-05-31, 17:01 »
Ja moge się założyć z każdym o flaszkę, że złożę scorpowy dishonor po TPW i w każdym turnieju będę robił minimalnie 3-1, 4-1, 5-1, 6-1 itd.

Chętni mogą się zgłaszać - START :)

a bedziesz te turnieje rozgrywał do końca czy np na 8-rundowym turnieju jak będziesz miał 3-1 to dropniesz żeby wygrać zakład?

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #31 dnia: 2010-05-31, 17:08 »

cóź przynajmniej nie przeskakuję z klanu na klan zależnie który jest silniejszy
Walec

marecky

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 2010-05-31, 17:16 »
Stary ty sie kufa uspokój - pojebało cię czy co?

Moze i sa lepsze akcje, ale te akcje nie zapewniaja ci zwyciestwa z honorwkami. Jezeli bedziesz mial ciut gorsza akcje, ktora zdejmuje ci problem honorwek z glowy, a ciut lepsza akcje, ktora tego nie robi to co wybierasz?

nie wiem o co ci chodzi.
ty pierdolisz i nic nie wygrywasz.

walec wypowiada sie i ma osiagniecia.

wniosek jest prosty.

i uwazam ze dopiero teraz, od poczatku edycji, beda wszytskie grywalne victory conditiony. zarowno oswiecenia jak i dyshonory (nieprawdaz jakubie:>)

tyle.
Cytat: ertai
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg

dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem :)

Shinjo Drożdż

• Quartz Magistrate
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 2010-05-31, 17:17 »
Bez Osobistych Wycieczek
Unicorn Clan Samurai - Shugenja - Bounty Hunter - Defender of the Clan - Khan Oportunist - Cavalery

"Choćbym kroczył ciemną doliną, zła się nie ulękne..." bo to ja tu jestem największym skurwielem

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 2010-05-31, 17:31 »

hmm... znaczy klepek mi będzie wisiał flaszkę i ty też chcesz, w sumie fajnie co dwie flaszki to nie jedna ;D
Shoju na prezydenta! :)

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #35 dnia: 2010-05-31, 17:41 »

Aha i?

You made my day sir.

nie wiem o co ci chodzi.
ty pierdolisz i nic nie wygrywasz.

To tak jak ty, pierdolisz, nic nie wygrywasz i na dodatek masz mala glowe ;)

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 2010-05-31, 17:49 »

No jak się gra 9 klanami, to ciężko przeskakiwać :D Ja generalnie zgadzam się z Walcem - ciężko mi sobie wyobrazić sytuację, że militarki będą grały kompletem tej zabieraczki 8+ honoru i dodatkowo tym negowaczem, a do tego jeszcze eventami i czym tam jeszcze. Oczywiście ktoś może nienawidzić honorówek i się tak zmetować - wtedy mówi się trudno, chociaż myślę, że dobrzy gracze raczej tak nie zagrają. Poza tym im trudniej, tym większy fun z wygranej, no nie? Ja się w każdym razie nie poddaję póki co i spróbuję złożyć jakiegoś switcha na nowym domku i zobaczymy co będzie.

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #37 dnia: 2010-05-31, 17:51 »
Wszystkim na raz nie. Nie marudzilem za bardzo na ta zabieraczke wczesniejsza. Ale ta karta jest grywalna, a eventami tak czy siak sie gralo. Ja uwazam, ze spokojnie w deckach sie znajdzie, jezeli jakies honorowki za bardzo wystawia glowe.

Mlody

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Crab Clan
« Odpowiedź #38 dnia: 2010-05-31, 17:59 »
tak wgl co to jest LSC?
I can swim.

Breaker

• Dragon Clan
  • temptation Personality
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 2010-05-31, 18:03 »
tak wgl co to jest LSC?

jezeli to mial byc twoj slynny "sarkazm" to epic fail bo akurat w LSC ta karta trafia tak se... dla wiekszosci deckow to chyba nadal bedzie deck nie do przeskoczenia i nic nawet komplet nowej mety niewiele tu zmieni.
Mirumoto Breaker