Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Horror, ale że stare, nie znaczy jeszcze że ładne. Niestety.
Cytat: Gothmog w 2010-06-22, 22:13CelestialDisfavor udupia lwy az milo:/Sram ze strachu.
CelestialDisfavor udupia lwy az milo:/
Cytat: Feroz w 2010-06-22, 23:55Horror, ale że stare, nie znaczy jeszcze że ładne. Niestety.Feroz nie ładne co ładne ale co sie komu podoba
wow, nowy winter storm, troche gorszy ale udupia liony....
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Wlasnie nie wiem gdzie ten event udupiajacy liony sie ma zmiescic. Szczegolnie ze boxy honorowek tez on pokiwa. W pierwszych turach jak wyjdzie... bombowo... ale i tez nie do konca. Lew 1 postacia potrafi lyknac prowincje, jak nam zostanie jedna postac do obrony to po sneaku mozemy byc prowke w plecy... dzieki temu eventowi. Duzooo lepszy jest claw and shell.Drugi event... nie lubie wracania z zza grobu... ale jest dosc dobry... jedynie musi wyjsc w odpowiednim momencie a to juz go dyskwalifikuje do wkladania do decku.Horror ma 100% racji, grafiki na tych kartach sa fajne. Reszta grafik (nowych) posysa. Chcemy stare i brzydkie grafiki!!!
Mnie się zawsze wydawało, że event to taki typ karty właśnie, że z definicji jest kondycyjny. Są eventy, które dobrze aby wyszły na początku gry, w middle game i late gamie i ludzie jakoś ich używają.Dla mnie to nie jest argument, że np. karta która pozwala ci wrócić chłopa z grobu jest słaba, bo jak wyjdzie w 1 turze to nic nie zrobi
http://www.l5r.com/images/ShosuroNishu.jpghttp://www.l5r.com/images/BayushiOrijitte.jpgPanienka fajna - tylko szkoda że Battle Ninja ? za darmo:]
Kto tego będzie używał jak nie działa na undeady chociażby i na kucowe boxy? Ba, nawet roninów nie rusza.
skorp kensai- wg mnie ma za malo F, ale to przypadlosc wielu kensaiow. mimo tego jezeli ktos bedzie gral na bitter lies to autoinclude
nosz kurna a gdzie jest courtier?
Cytat: berto w 2010-06-23, 11:34nosz kurna a gdzie jest courtier?Tu.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg